Tudnátok valami jó könyvet ajánlani a lenti feltételek alapján? 17/L
Soha nincs vége-Patrick Ness
Álmatlanság-J. R. Johansson
Elidegenítve-Melissa Landers
Luxen sorozat-Jennifer L. Armentrout
olvass még meg cabotot!
krimi a sherlock holmes sorozat és az agatha christie-könyvek, rövidek, gyorsan el lehet őket olvasni, szórakoztatóak.
ami szerintem nagyon jó és nem nehezen olvasható, az janne tellertől a semmi és az erlend loe-könyvek, nekem a naiv. szuper. a kedvencem, de a doppler és a vegyesbolti csendes napok tényleg sokkal viccesebbek.
szerintem ennyi idősen olvashatsz klasszikusokat is, ha nem is az olyanokkal kezdesz, mint az anna karenina vagy az üvöltő szelek, például szerintem merle sokkal könnyebben olvasható, nekem legjobban a malevil és a mesterségem a halál tetszett tőle.
ha meg ezek nem jönnek be, olvass joanne harrist, ő írta a csokoládét, meg még mellette sok mást is.
Ha a krimi érdekel, Agatha Cristie-t ajánlom, vagy J. D Robb Eve Dallas sorozatát. Utóbbi romantikus krimi, de a romantika rész nem csöpög. Romantikus/dráma Virginia C. Andrews-tól a Vadvirágok és a Hudson sorozat, ezeket én 16-18 évesen olvastam, és nagyon tetszettek.
Remélem, segítettem, jó olvasást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!