Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig tisztán szeretem a barátomat és mindig kihasználnak. Most nem szabad szeretni?
vagy ne mutassam ki?
miért kapom én ezt mindig?
a szex oltári jó velem, mindenki ezt mondja, nem ez lehet a félrelépés oka.
akit szeretek miért nem szeret ugyanúgy engem?
és miért azok szerelmesek belém, akiket lekoptatok magamról? azok meg lehozzák a csillagokat :(
szerintetek?
Biztos azt hiszik, hogy csak arra vagy jó:(
Azt meg nem hiszik el ,hogy szereted őket.
Megkapják majd büntetésüket.
Forró vérpatakban nyögnek, akik vétkeztek felebarátjaik, hozzátartozóik személye ellen (gyilkosok, rablók, zsiványok). Ha kiemelkednek a vérfolyóból, kentaurok nyilazzák ôket.
Akibe belérugsz az letérdel eléd aki elé letérdelsz az beéldrug.
az ember egyszer kutya másszor villanyoszlop.
én 5 évig bolyongtam 23 csaj között, amire megismertem azt akit sosem hagynék el, 3 éve van velem.
25f
köszi 18:56 ment a pont :)
nem értem hogy miért nincs egyenlőség
tényleg úgy van, aki elém térdel az nekem nem kell, aki elé én, annak meg én nem kellek - képletesen.
utálom a filmeket!!!!abban mindenki egyformán szereti egymást. nagy hazugság az egész!
20 éves
nincs mit mesélnem
most is szeretem a mostani barátom ő meg több csajnak csapja a szelet. mondjuk félre nem lép. de már ettől félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!