Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mérhetetlenül egyedül érzem magam. Hogyan törhetek ki ebből az állapotból?
Naponta 1 emberrel kommunikálok, 5percet, és azt is neten.
17/F
Szerintem hogy ha merne/tudna/akarna " eljárni valahova, barátkozni, nyitni mások fele" akkor már rég megtette volna.. Szóval ezt szerintem nem fogja megfogadni, de egyébként tényleg ez lenne a jó.
Szerintem először 1 közelálló felnőttel kellene elcsevegnetek utána mehetnél vele helyekre.
Ismertem olyan felnőtt embereket akik egyedül voltak és én is mentem néha vele helyekre ha ismerte a szüleimet.
Egyébként ha nem szeretnél Te beszélgetést kezdeményezni akkor ülj ki egy padra egy parkban és olvass egy könyvet...hátha megakad egy lány szeme rajtad :)
Remélhetőleg olyannak aki oda mer menni hozzád.
#3 Ott a pont...
Ez az olvasós dolog jó ötlet, lehet hogy kipróbálom.
Sajnos nem ismerek senkit, vagy csak olyanokat akikkel nem szívesen mászkálnék, mert tuti hogy belevinnének a rosszba.
De ez az olvasós dolog jó ötlet, lehet hogy kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!