Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül lehet menni bulizni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül lehet menni bulizni?

Figyelt kérdés
Ti hova mentek? Egyedül mentek?:D
2015. aug. 22. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem szoktam, de egyszer voltam, mert már nem bírtam otthon maradni és mindenki elutazott vagy dolga volt. Bementem a belvárosba (Bp), nem kellett sokáig keresnem mert a Király utcában szembejött két szép lány akik azonnal el is hívtak inni, azóta ők beépültek az én társaságomba :) 18/F
2015. aug. 22. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyedul nem szoktam menni, de biztos lehet ugy is, lasd: elso valaszolo. :D
2015. aug. 22. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:

aha.

nem olyan ciki, mert pár feles után már mész haverkodni a többi részeghez :D

2015. aug. 22. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
egyedül mentem , de mire megérkeztem 5 perc múlva már nem voltam egyedül odajött hozzám pár srác aztán velük voltam egész este ;) 17l
2015. aug. 22. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!