Szoktatok egyedül menni bulizni?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért? Új emberek megismerése a cél vagy csak nincs kivel? Nemet és kort is írjatok légyszi. 24F2015. júl. 1. 17:36
1/7 anonim válasza:
Igen, mert en nagy metalos vagyok de senki mas nem az ismeroseim kozul, de ez nem indok hogy ne menjek bulizni, sot inkabb koncertre jarok. De hamar lesz tarsasagom, megismertem mar egy par embert igy. 17/pujarocsavo :D
2/7 anonim válasza:
Ritkán.
Mondjuk volt olyan, hogy egyedül elindultam Siófokra Flörtbe, de akkor tudtam,hogy lesznek lent haverok,ismerősök.
Egyébként nem.
3/7 anonim válasza:
Nem, én kizártnak tartom, hogy egyedül menjek el, számmora baromi unalmas egyedül eljárni.
4/7 anonim válasza:
Koncertre szoktam menni valamikor egyedül. Jobban szeretek így, senkit se kell várni, senkihez se alkalmazkodni, akkor megyek, jövök, amikor akarok. A tömegben meg úgye sose vagyk egyedül, mindig van mellettem valaki, még ha idegen is, de ugyanúgy a zenéért van ott, mint én ;)
6/7 ethoc válasza:
Nekem volt egy idoszakom, amikor direkt uj emberek megismerese celjabol eljartam egyedul helyekre, de iszony kinosnak ereztem, hogy elkezdjek dumalni masokkal, akik tobbnyire tarsasaggal voltak. Szoval sok keletje sajnos nem volt. De ha pl. egy szamomra erdekes zenekar koncertezik, akkor elmegyek akkor is, ha nincs kivel csak a zene kedveert. Olyankor altalaban tok jol erzem magam, a koncertek varazsa amugy is az egesz tomegben van, nem muszaj, hogy ismerjem oket. Szoval azt tudom ajanlani.
24F
7/7 anonim válasza:
Még soha nem voltam egyedül bulizni, de nem is akarom kipróbálni milyen, egyedül lerészegedni elég gáz. Valakinek vigyáznia kell rám. Akkor is ismerkedek ha barátokkal vagyok, szerintem úgy könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!