Gáz egyedül elmenni ilyen helyre? Lehet így ismerkedni?
Figyelt kérdés
Van pl a Vírus klub "a gondolat fertőz", nagyon sok erdekes előadást tartanak és szívesen elmennék, de nincs kivel. Illetve épp ezert szeretnék is hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedni.
De így vagyok pl a Gyémánt út buddhista központtal is.
Ha egyedül elmegyek, nem lesz kínosan? Lehet ilyen helyeken ismerkedni? Vagy esetleg van itt valaki, akit szintén érdekel és szívesen eljönne?
21N
2015. jún. 24. 19:52
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem gáz.
Én bulizni is volt hogy egyedül mentem, mondjuk én direkt azért hogy ne a sok ismerős arccal találkozzak mindig.
2/2 anonim válasza:
Engem éppenséggel érdekel. Még sose voltam ilyen helyen, de egyszer elmennék, és megnézném, hogy milyen lehet.
Ha gondolod írj rám, ha nincs kivel elmenned.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!