Sosem voltam ilyen egyedül, mit csináljak?
Figyelt kérdés
8-ikos vagyok, és az egyetlen értelme az iskolának számomra, az hogy van 2-3 jó fej tanár. Az utóbbi időben teljes kudarcot vallottam, a barátaimat elvesztettem, és csak egy legjobb barátom van, és igazából ő az egyetlen igazi. Szeptember óta már pszichológushoz járok, kiközösítettek, pedig semmivel nem szolgáltam rá. És most abból a pár tanárból is az egyikbe csalódtam. Mit csináljak? Nem akarok menni suliba, egész végig egyedül ülök, fohászkodok magamba, hogy a folyosón leszólítson egy tanár.2015. máj. 14. 23:20
1/2 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, szerintem beszélj a szüleiddel hogy írassanak át egy másik iskolába.
2/2 anonim válasza:
Nyolcadikos vagy, azt az egy hónapot már kibírod, aztán jön a másik suli ahol majd haverkodatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!