Voltál már egyedül koncerten? Hogy érzeted magad? Lányként mennyire veszélyes szerinted?
Voltam, lányként, nem volt semmi probléma. Persze nem árt odafigyelni pl. kik vannak körülötted, zsebesekre ugyanúgy kell figyelni, mert azokat a tömeg vonzza, és ha későn ér véget, figyelj oda hazajutáskor, esetleg hívj taxit, ha kell.
A Scorpions koncertjén tavaly majdnem egyedül maradtam, a szüleim is jöttek, aztán ők közben elmentek valahova, eredetileg haza is akartak menni, de aztán meggondolták magukat és visszajöttek. Igazából semmi para nem volt, egész normális emberek gyűltek össze, a koncert után már a földalatti nem járt, úgyhogy sétálni kellett egy darabon, de valahogy mégse féltem, és ez független attól, hogy a szüleim is maradtak végig, mert ők egyáltalán nem szoktak későn eljárni otthonról, meg is lepődtem, hogy végül ott maradtak, abszolút más zenéket szoktak hallgatni.
Kisebb koncertek, több fellépők, egész estés bulik, fesztiválok: Egyedül mész, új ismerősöket szerzel, később talán barátokká válnak. tök jó lesz! :)
Óriás szuperkoncertek, pl. Aréna: kicsit magányos dolog egyedül csápolni, de ezek jobb esetben igényes showk és bele tudod élni magad úgy is, ha nincs hozzá baráti kör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!