Egyedül egy bárba beülni ciki?
Figyelt kérdés
Nem igazán érnek rá a haverjaim, de én gondoltam beülök.. csak most ott egyedül ülni egy 2 székes asztalnál hát nem tudom..2015. ápr. 8. 12:19
2/6 anonim válasza:
Mindig magam megyek bevásárolni és van úgy hogy elfáradok és beülök egy bárba. Nem ciki
3/6 A kérdező kommentje:
nem feltétlen unalmas, lehet mobilozni, aztán általában meg is szólíthat valaki ha úgyvan
2015. ápr. 8. 12:42
4/6 anonim válasza:
"aztán általában meg is szólíthat valaki ha úgyvan"
Ki fog megszólítani és miért? Amúgy meg ciki és semmi értelme, otthon is tudsz mobilozni.
25F
5/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki.Énis elszoktam menni egyedül cukrászdába vagy moziba. Szerintem néha tök jó.:)
6/6 anonim válasza:
Néha jó, meg embere válogatja hogy egyedül vagy csoportban szeret -e eljárni valahova, de szerintem egyedül menni pl moziba, bárba inkább lehangoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!