Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ettől ribinek tartanátok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől ribinek tartanátok?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és még szűz. Nem igazán volt eddig párkapcsolatom és szeretném végre elveszíteni a szüzességemet. Van is rá jelentkező több is, de mindegyikük csak szexet szeretne. Szerintetek gáz, ha így veszíteném el?

2017. okt. 1. 14:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Nem leszel ettől ribi, de azért azon el kene gondolkodnod, hogy ha várnál meg néhány evet, olyannal tudnád először megtenni, akit igazán szeretsz...

Szerintem gaz, de a te testedet te kezeled...

2017. okt. 1. 15:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Igaz szerelemre várni a legnagyobb baromság amire rájöttem sok párkapcsolat és 30 év után férfiként. Élj úgy, ahogy szeretnél és csináld azt amit szeretnél. Ne ilyen romantikus filmekből vett baromságok (A Nagy Ő) és társadalmi normák szerint cselekedj.

Erre a kérdésre csak Te tudsz válaszolni legbelül.

... de azt a kérdést is tedd fel magadban, hogy miért akarnak csak szexelni? Mi az oka ennek? Erre őszintén kell válaszolnod, mert a férfiaknál megesik, hogy nem jön be nekik igazán a lány, sőt talán vonzónak se tartják... de mivel "hálás" ezért maradéknak jó lesz, de amúgy nem jönnének vele össze. Ez a "húsdarab" kihasználás legjobb példája, amit aztán kibeszélnek sörözés közben. "Fú az a lepényfejű csaj, irtó jó cs.öcsei vannak, de a feje az pfff. Mint valami moslékos disznó... azért megk..úrtam, miért ne?"

Na ha ilyen primitívek ezek a palik, akkor soha ne menj bele ebbe, mert csak megalázást kapsz és az évfolyam qrvája leszel. Hidd el, minden nővel lefekszenek, mindenkinél bepróbálkoznak. Ilyen az állati ösztön.

Ha viszont értelmes srác, esetleg fiú barét akivel gyakorolgatnátok, de nem akartok kapcsolatot. Akkor miért ne? Bár egyikőtök akkor is többet fog akarni, és csak csalódás fog érni.

Hú a francba, így a végére végiggondolva férfiként, ismerve a kan társaimat :D szerintem tényleg inkább várj egy normális fiúra, aki kapcsolatot akar, nem csak egy önkielégítő húsdarabot.

Bocs :]

2017. okt. 2. 00:54
 13/13 anonim válasza:
21%
Figyelj én 16 évesen vesztettem el és nem tartós kapcsolatban. Én sose bántam meg, élveztem, az meg hogy erről ki mit gondol, had ne szarjam le. Ha van egy srác, aki bejön és te is bejössz neki, de nem akartok tatrós kapcsolatot, attól még miért ne feküdhetnétek össze, ha akartok.Egyébként meg magadnak is csak jót teszel azzal, ha szexelsz, főleg ha meg vágysz is már rá, akkor pláne tudod mit kell tenned, nem szabad elfojtani az érzéseinket és vágyainkat.
2017. okt. 2. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!