Ha egy jelmezes rendezvényre valaki sokat mutató öltözetű karaktert választ, azt ti ribinek tartanátok?
A jelmezem a következő Mondoconra készülne (ha valaki ismeri)
Sokan beöltöznek, akik látogatják ezt a rendezvényt. Nagyon jó a hangulat, fel lehet egy kicsit szabadulni a "felnőttesdiből" Sok gyönyörű jelmez születik, néha nem győzök bámulni jobbra-balra, hogy milyen szép alkotások vannak. Én nem tudok profi jelmezt csinálni, de nagyon büszke vagyok az eddigiekre. Ennyit a rendezvényről.
Most választottam először olyan karaktert, aminek sokat mutat az öltözéke. Úgy voltam vele, hogy sokat mutató ruha és sokat mutató jelmez nem ugyanaz. A ruhám engem tükröz, de a jelmezem nem. Aki betörőnek öltözik farsangkor, az sem megy aznap este betörni. Szóval én így gondoltam, de sokaktól kaptam azt a véleményt, hogy válasszak mást, mert k*rvának fognak nézni. Ezért írtam ki a kérdést, szerintetek is válasszak mást?
Erről a karakterről van szó. A mellét két kagyló fedi, olyan, mintha egy pánt nélküli bikini felsőt hordana.
Mi a probléma itt?
Utcán ne mászkálj ezzel, mert nagyon megbámulnak.
Mondoconon szerintem nem durva :) Egy farsangi bálban talán az lenne, de ilyen helyen nem hiszem.
Küldj képet majd mindenképpen magadról! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!