Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ha egy jelmezes rendezvényre...

Ha egy jelmezes rendezvényre valaki sokat mutató öltözetű karaktert választ, azt ti ribinek tartanátok?

Figyelt kérdés

A jelmezem a következő Mondoconra készülne (ha valaki ismeri)

Sokan beöltöznek, akik látogatják ezt a rendezvényt. Nagyon jó a hangulat, fel lehet egy kicsit szabadulni a "felnőttesdiből" Sok gyönyörű jelmez születik, néha nem győzök bámulni jobbra-balra, hogy milyen szép alkotások vannak. Én nem tudok profi jelmezt csinálni, de nagyon büszke vagyok az eddigiekre. Ennyit a rendezvényről.

Most választottam először olyan karaktert, aminek sokat mutat az öltözéke. Úgy voltam vele, hogy sokat mutató ruha és sokat mutató jelmez nem ugyanaz. A ruhám engem tükröz, de a jelmezem nem. Aki betörőnek öltözik farsangkor, az sem megy aznap este betörni. Szóval én így gondoltam, de sokaktól kaptam azt a véleményt, hogy válasszak mást, mert k*rvának fognak nézni. Ezért írtam ki a kérdést, szerintetek is válasszak mást?

2017. aug. 1. 22:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nincs gond az ilyenekkel. A ciki meg a baki sokszor ott van, hogy a jelmezt felvevő ember nem illik a képbe vagy zacskót a fejére. XD

Egyszer mentem el con-ra, de az én szépérzékemnek ez sokk volt. Talán 4jelmezre mondtam azt, hogy ok.

Én még nem öltöztem be ilyen eseményre adott karakternek, mert nem találtam meg azt a karit, amire azt mondom kedvelem is s passzolna hozzám. Jelenleg lehet lassan beadom a derekamat az egyik fotósnak, aki kb egy éve akar lencsevégre kapni, de szégyenlős vagyok o.o én inkább alkotni szeretek. Művészetibe jártam. :D kiállításon se szólaltam meg sokat xD csak mosolyogtak. Azóta kicsit próbálok hozzászokni a figyelemhez, ami számomra nehéz.

S ne aggódj, ha nincsen kilógó felesleg, mint pár merészebb embernél addig nincs gond.

Erről csak az jut eszembe, amikor az öltözőbe visítgattak a lányok, csukjam már be az ajtót, mert hogy ők egyszál alsóneműben vannak...... De a kibszott fb on meg egyéb helyeken bikinibe pózolnak. :D Azt a nagy logikát >0<"

Ez a karakter a magi-ból van s hidd el vannak sokkal kihívóbb karik más animékből. Ennyiből a mély dekoltázsos kimono ami enyhén le van engedve vállnál az is kuvincás*.

Persze a con helyszínén érdemes átöltözni több okból is, nem csak az emberek tekintete miatt.

Igazából jó lenne látni a "modellt", így igaz s őszinte véleményt nem nagyon lehet mondani.

Ahogy azt a szitut se szerettem, hogy varrom ezerrel a vizsgamunkát s közbe a nemlátott modellemet lecserélték másra, akit szint úgy nem láttam... A bamutatón meg oda dobják hozzám ő az... A ruha nem hogy méretbe nem stimmelt, de a csaj nem is illett képbe. Azt hittem elájulok. O.o"

2017. aug. 16. 01:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha kell varráshoz tipp írj privibe. Pl merevítés stb.
2017. aug. 16. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!