Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a 14 éves lányotok azzal jönne elő, hogy a barátjánál szeretne aludni hétvégén?
Nem engedném én sem. Szinte még gyerekek, nem kell felnőttesdit játszani.
Én soha nem aludtam ott fiúknál és magunkhoz sem költöztettem be senkit. Mégis volt barátom, jól megvoltunk. De a környezetemben sem volt divat ez az ottalvás. Nem értem, hogy mostanában miért akar minden gyerek már szinte együtt élni.
Sajnos akármilyen nehezen is megy, de el kell fogadni, hogy a mai fiatalság sokkal korábban érik, mint anno a te fiatalságod.
Én kompromisszumot ajánlanék neki, ami annyit takar, hogy jól van menjen, de nem egész hétvégére.
Abban igaza van az előző válaszolónak, hogy ha tiltasz valamit, attól az ugyanúgy meg fog történni, csak nem fogsz róla tudni.
Ha már együtt akarják tölteni a hétvégét, miért nem nálatok? Te is nyugodtabb lennén. Úgymond szem előtt lennének a gyerekek.
De 8km nem nagy távolság, együtt tölthetnék a hétvégét úgy is, hogy mindenki szépen otthol alszik, reggel ismét együtt lehetnének.
Ahogy drága jó anyám mondta nekem egyszer...: Aki kutyával alszik, előbb-utóbb bolhás lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!