Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ehhez?
Ti mit szólnátok ahhoz, hogyha lenne egy fiú (vagy esetleg egy lány) aki több hétig azt hiteti el veled, hogy tetszel neki, és szeret, pár nap elteltével pedig ok nélkül kezd el oltogatni, miközben semmit sem csináltál.
Szerintetek ez normális, vagy az illető dilis? :D
Úúú, nekem eléggé odab.szna... Mert én nem vagyok népszerű a fiúk körében, örülnék, ha tetszenék végre valakinek, és akkor kiderül, hogy nem... Hú, az bizony ritka szar érzés lenne. Főleg akkor, ha pont az tenné velem, akibe szerelmes vagyok... Ááá...
Ha ezt csinálták veled, akkor kapja be az illető, és rá se hederíts. Ha te készülsz erre, akkor ne tedd. Gondolj csak az én "esetemre".
Az ilyen nagyon nagy szopás, és valószínűleg az illető aki ezt csinálja az nagyon éretlen, mások érzéseivel nem szabad játszani, mert egy életre idegroncs lehet az ember.
Ha veled csinálták meg akkor sajnálom, és próbáld meg túl tenni magad rajta, bár nem lehet könnyű...
Viszont ha te akarod megcsinálni valakivel akkor gyorsan mondj le róla mert ez nem vicces. Annyira gyerekesnek lenni nem éri meg aki képtelen felfogni mik egyáltalán az érzések.
Tehát az illető aki ilyet csinál teljes mértékben idióta.
"Húzza a f***ára a nyári villám!"
Amúgy viccet félretéve; megkérdezném tőle, hogy mire volt jó, majd értelmetlen válasz esetében teletankolnám az EXC-t és elmennék motorozni. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!