Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok ehhez?
Elektronikus zenéléssel foglalkozom szabadidőmben, de van esélyem, hogy ne csak szabadidős tevékenység legyen, hanem esetleg később ebből is éljek.. Namindegy..
Elég lélektani témákat jelenítek meg a zenémben, nem a tucat sláger pop maszlagot "gyártom", hanem gondolati tartalommal rendelkezik minden egyes számom..
Szóval a kérdésem lényege, hogy mit szólnátok, ha egy komolyabb összeveszés után a barátotok egy csak nektek írt számmal kérne bocsánatot?
Tudom, nem a legmegszokottabb, de én így tudom legjobban kifejezni magam..
Azt a... Nagyon király!
Mutatsz pár számot a sajátjaid közül?
Lélektani téma megjelenítése elektronikus zenében, mint bocsánatkérés???
Hmmm.
Nem biztos, hogy egy tini lány -komolyabb összeveszést követően- pont azokat az érzelmeket fogja "levenni" a zenédből, amit Te beleképzeltél.
Közvetlen élőszóval világosabban kifelezheted magadat, sőt, még az esetleges kérdéseire is válaszolhatsz.
/szerintem/
Köszönöm a válaszokat! :)
Nyilván nem úgy gondoltam, hogy nem beszélem meg vele. Érti a zenémet, és áttudja érezni, hogy mit gondoltam bele, ezért gondoltam, hogy érdemes lenne esetleg így kifejezni a mondandóm egy részét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!