Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 éves fiúk ti mit szolnátok?
Figyelt kérdés
Mit szolnátok ahoz ha egy ismeretlen 13 éves lány rátok irna messengeren aki szépnek számít. Vissza irnátok?2017. aug. 10. 20:38
2/19 anonim válasza:
"Szia, mizu?"-ra nem. Ha normális érthető értelmes mondatot ír és okot hogy miért írt rám akkor lehet.
3/19 anonim válasza:
1. Ez attól is függ, hogy kinek ki számít szépnek.
2. Ha normálisan tud kommunikálni, esetleg beszélgetés lehet nálam belőle
4/19 A kérdező kommentje:
Pl. Ha azt irná h. Hello mi már találkoztunk ,de lehet h. nem emlékszel rám. Azért irtam mert szimpatikusnak tünsz.
Ez bejönne? És szerintetek ebbő kb. egy hónappal késöbb lehetne szerelem ha egymás mellett laktok csak még soha nem találkoztatok
2017. aug. 10. 20:49
5/19 anonim válasza:
Én vissza írnék ha nem emlékeznék rá azért megkérdezném h ki a csuda
6/19 A kérdező kommentje:
Koszi
2017. aug. 10. 22:51
7/19 anonim válasza:
Igen, az már értelmes üzenet, értékelném is. :)
8/19 anonim válasza:
Igen :) De ha őt nem érdekled, akkor én még mindig itt vagyok neked :P :D
10/19 A kérdező kommentje:
Okè majd írok😂
2017. aug. 11. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!