Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-19 éves fiúk, ti mit szólnátok egy ilyen barátnőhöz?
16 éves, szűz, imád sportolni, szereti az embereket, mindig vidám, viszont picit teltebb mint az átlag (nem kövér), és ebből kifolyólag enyhe önbizalomhiánnyal küzd.
Kicsi a melle, barna, hosszú a haja és barnás-zöld a szeme.
Nagyon tud bízni és szeretni, párkapcsolatban odaadó lenne.
Igényes magára, utál büdös és ápolatlan lenni...
Az emberekben a jót látja, és nagyon szeretetigényes: mondhatni létfeltétele hogy puszilgassák, ölelgessék.
Na ez én vagyok és nem nagyon merek kezdeményezni az enyhe külsőleges hiányosságaim miatt. Nálam se kezdeményeznek pedig szeretek beszélgetni:/
És ha én attack speed-es Sorakával pentázok Diamondba kétszer egymás után akkor mi van?
15/L
Nem térnék ki a szexuális szokásaimra, elöljáróban annyit hogy nem vagyok fap#csa
Tudod ha az esetem lennél, mert ugye én írtam ,hogy Pentázz katával ez a League of Legends-ben egy karakter aki alacsonyabb elo-kban aléggé megfékezhetetlen.
És ugye erre mondta a #5 ,hogy ő Sorakával pentázik.
A "Féled a banánt?" kijelentés meg arra vonatkozik ,hogy a LoL-ban Soraka varázs banánokat dobál a pálcájából. :D
Ezzel válaszoltam az 5. válaszolónak.
Tudod van egy tévhit ,hogy itt mindenki egy perverz állat, pedig nem.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!