Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-19 éves fiúk, ti mit szólnátok egy ilyen barátnőhöz?
16 éves, szűz, imád sportolni, szereti az embereket, mindig vidám, viszont picit teltebb mint az átlag (nem kövér), és ebből kifolyólag enyhe önbizalomhiánnyal küzd.
Kicsi a melle, barna, hosszú a haja és barnás-zöld a szeme.
Nagyon tud bízni és szeretni, párkapcsolatban odaadó lenne.
Igényes magára, utál büdös és ápolatlan lenni...
Az emberekben a jót látja, és nagyon szeretetigényes: mondhatni létfeltétele hogy puszilgassák, ölelgessék.
Na ez én vagyok és nem nagyon merek kezdeményezni az enyhe külsőleges hiányosságaim miatt. Nálam se kezdeményeznek pedig szeretek beszélgetni:/
Figyelj :D ha kedves vagy az jó meg minden.. baráttot tuti fogsz találni :) de ne itt keress! Kép nélkül az emberek 80%ának a telt=kövér mint látod. Mivel gondolom nem egyéjszakásokat akarsz összehozni leírhatnad mennyire vagy rinyagép.. a kis mell meg nem lényeg ha valaki hosszú távon tervez :)
Büdös meg ápolatlan szerintem egy normális ember se akar lenni
16/F voltam
16 évesen még nem éri el az ember a tejles ''méreteit''😕. A teltség nem kövérség ahogy írtad is. Szt. ha azért akár egy lányon/fiún van mit fogni, az vonzóbb😅. Meg még mindig jobb hogy van egy kis hús rajtad mint hogy anorexiás lennél...Ha sportolsz akkor biztos valamennyire izmos is vagy...(nem kockahasra gondolok!)
A külsőd meg, ha valaki tényleg szeretni fog, persze, valamennyire azért fontos lesz, de nem kell modellnek lenned.
Én azt mondom, (lehet nem kéne az életkoromra vonatkozóan...) hogy 16 évesen is csak ismerkedj inkább, ne párkapcsolatra törekedj. Am. már nekem is udvaroltak, pedig nem vagyok egy bombázó...meg elég idős se...
Van remény😁😉!!! Lehet hogy a véleményeket inkább fiúktól várod, ők az a baj hogy elhülyéskedik😡 én max az önbizalomnövelésben tudok segíteni😉 az igazival úgyis össze fogsz futni, csak nem kell elmenni mellette😉
13/L
#5 vagyok
Lolozni lolozok.De természetesen csak vicceltem az előbbi kommenttel. :'D
Nem nagyon jönnél be szerintem. Én nem vagyok valami szeretetigényes, sőt zavar, ha valaki mindig ott legyeskedik hogy puszilgassam meg ölelgessem.
De szerintem egyébként ebben elég kivételes vagyok, nem én képviselem az átlagot. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!