Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok, ha egy lány bejelölne titeket a facebookon és rátok írna?
Figyelt kérdés
Vele csak egyszer beszéltem, szóval kb. egyáltalán nem ismerem. Ráadásul a barátjával elég érdekes "kapcsolatom" volt. De mióta beszéltünk, nem tudom kiverni a fejemből. Mit írhatnék neki? Én 16 éves vagyok, ő pedig 20.2016. aug. 2. 20:24
1/8 anonim válasza:
Hat en mindenkepp orulnek :D 18/f
2/8 anonim válasza:
Minden fiú örülne neki, kivéve ha ronda vagy, mint a bűn.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ronda vagyok. :D
De hogyan indíthatnék?
2016. aug. 2. 20:58
4/8 anonim válasza:
egyszer írt rám egy lány a suliból, örültem is neki, aztán kiderült hogy csak egy osztálytársam írt nekem a nevében, sebaj :DD
5/8 anonim válasza:
"Ráadásul a barátjával elég érdekes "kapcsolatom" volt."
Mi?
-megdugattad magad vele?
-csókolóztatok?
-tapiztátok egymást?
Ha ezek közül bármelyik, akkor ne számíts arra,hogy tőled akarni fog valamit.
6/8 anonim válasza:
Amúgy sehogy ne indíts. A kezdeményezés nem (16 évesen meg főleg nem ) lányoknak való. Jaaa és személy szerint nem bírom a nyomulós lányokat.:)
7/8 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi gond, ha a srácnak tetszel, örülni fog neki. Ha nem, akkor meg úgyis észre veszed mert jelzi :) (jó esetben).
27F
8/8 anonim válasza:
Minden fiú örül neki, kivéve, ha ronda vagy vagy túlsúlyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!