Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-16-17-18 éves lányok! Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-16-17-18 éves lányok! Mit szólnátok? Mi lenne a véleményetek?

Figyelt kérdés

Ha suliban leszólítana valaki aki fölöttetek jár, hogy nagyon szép vagy?

Úgy csinálnátok mintha nem hallottatok volna, elszaladnátok, vagy megköszönnétek, vagy zavarba jönnétek? :D

Sokan mondták hogy jól nézek ki, még osztálytárs lányok is, de osztályban nem akarok senkivel összejönni. Alattunk járnak elég szép és cuki lányok :D nem lennék "pedofil" ha 18 éves létemre egy 16 évesnek mondanék ilyesmit?

Vagy ha nem azt mondanám akkor mit mondjak hogy megismerkedjünk?

2016. máj. 17. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"Szia. Hogy vagy?... Ma nagyon csinos/szép vagy."

Esetleg?

Amúgy ha engem szólítana le egy felsőbbéves (ami kb kizárt) akkor nagyon megörülnék neki és értékelném hogy közeledni próbál felém.

Megköszönném, és egy kicsit talán zavarba is jönnék. TALÁN

16/L

2016. máj. 17. 22:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Köszi,ez tetszik :)

Csak hozzáteszem h nem ismerem őt/őket

2016. máj. 17. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Én elájulnék tőle, szerintem nagyon aranyos:)) Tetszene, ha egy srác így jönne oda hozzám:)Maradj is ezen a vonalon kérlek:D Sokkal jobb kezdés, mint a "hello, kérsz cigit?"(mert manapság már inkább ilyeneket nyomnak a fiúk:( )

A 18-16 éves kombináció meg szerintem teljesen okés:D

16L

2016. máj. 17. 23:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon örülnék neki, főleg ha az a srác tenn3 aki tetszik :) 16/l (azért ne minden 2.lánynak mond, ha mondod vagy ne ugyanazt :D )
2016. máj. 17. 23:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszaitokat :)

(Nem terveztem mindenkinek mondani, csak aki megérdemli ;) )

2016. máj. 17. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!