Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem rohadt nagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem rohadt nagy szemétség ez?

Figyelt kérdés

Az exem annak idején kidobott, azzal az ürüggyel, hogy talált jobbat. És porig alázott, földbe tiporta az önbecsülésem, egyszóval egy bunkó volt. Ha erről részletesebben akartok olvasni akkor itt egy előző kérdésem: https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..

Ma pedig messenger üzenetben próbálta visszakönyörgni magát, hogy megbánta, ne legyek már ilyen szemét, hogy nrm fogadom vissza, úgy szeret.Természtesen elküldem melegebb éghajlatra de mégis mit gondol ez magáról?

2017. szept. 3. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
H_lye liba. Biztos kidobta az a "jobb" pasi és most kell valaki aki szereti. Hányok az ilyenektől.
2017. szept. 3. 13:37
 2/8 anonim ***** válasza:
H_lye pasi* Bocsi mostanába keverem a kettőt.😅
2017. szept. 3. 13:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Elolvastam az előző kérdésed. Eléggé érdekes egy állítólagos ,,szebb-jobb,, lányért dobott és most vissza könyörögné magát? Ez nem jó...😑 Miért mondja, hogy szeret ha nem is te vettetél véget a kapcsolatnak? Mi van, a másik lány mégsem jó vagyis a pótlék még sem jó és akkor menjünk vissza a másikhoz? Ez sem jó...😓 Ne fogadd vissza és ne higyj neki. Hogy mit képzel magáról? Azt, hogy ő bárkit bármikor megkaphat! De nehogy igaza legyen. A te döntésed, de ne fogadd vissza ha volt olyan kedves ott eldobni, akkor lesz olyan kedves, békén hagyni.😶 Szerintem. Ez csak egy vélemény. Okosan csináld! Sziasztok!☺
2017. szept. 3. 13:49
 4/8 A kérdező kommentje:

Természetesen nen fogadom vissza.

És igen,én vagyok a lány.:D

2017. szept. 3. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Rajott milyen az uj csaj es megbanta de vissza ne fogadd aki egyszer elhagyott az masodszor is elfog
2017. szept. 3. 14:04
 6/8 anonim ***** válasza:

#1,2: Nemtől függetlenül undorító az ilyen.

Én kiröhögném a helyedben, kérdező. :D

2017. szept. 3. 14:15
 7/8 anonim válasza:
Szerintem arra apellált, hogy te úgyis érzel még iránta valamit, és simán visszafogadod. De te meg nem vagy hülye. Úgyhogy megszívta ;)
2017. szept. 3. 15:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy fuckboy a sok közül. Csupán a felszín érdekli őket, semmi más. Tárgyként kezelik a nőket, ami undorító. Visszafogadni teljesen felesleges, mert aki egyszer elhagy, az másodszor is megteszi. Hagyd, majd a sok k#rva látszólag boldoggá teszi.
2017. szept. 3. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!