Miért van ennyi bunkó ember? Szerintem egyre több van.
- Anyámba belekötött egy hasonló korú félcigány munkás. Anyu állt a buszmegállóban és beszólt neki hogy: gyere b**meg! Másnap a piacon is hogy: De szép vagy abba a kabátba! Pedig már öreg anyu.
- Nem rég egy idős asszony átment a busz előtt a zebrán jogosan! És a sofőr odaszól neki hogy bújjál liba. Egy idős asszonyt lelibázni? :((
- Én is állok a buszmegállóban 2 pasi beszólt valamit nem értettem mit.
- Akkor egy csaj az utcából mindig beszól röhögve hogy: De csinos vagy! És a buszon a barátjával mindig röhögnek rajtam. :((
19/L
Sajnos igazad van, süllyed a társadalom szintje:(
Nagyrészt a mostani média hatása.
Én azt vettem észre, hha egyedül utazok buszon mindig "véletlenül" nekem jönnek, hozzám érnek stb... de ha van velem valaki, érdekes módon sosem fordul elő.
Pedig túlsúlyos, szemüveges vagyok, nem a férfiak álma:)
De kérdező neked sem kell előítéletért a szomszédba menni. Ha a néni nem idős lett volna, akkor nyugodtan lelibázhatta volna a sofőr?! Miért csak idős asszonyoknak bántó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!