Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek 16 éves, szép, normális, intelligens, SZŰZ lányok?
Tehát vannak-e olyan lányok, akik 16 év körüliek és szüzek, nem jönnek össze bárkivel, nem cigiznek, nem piálnak, valamint értelmesek és még szépek(de úgy, hogy valóban szép, illetve a kisugárzásuk is csodás) is?
Ha igen, akkor hol lehet találni ilyen kincseket?
16/F
Léteznek 16 éves, szép, normális, intelligens, SZŰZ fiúk?
Tehát vannak-e olyan fiúk,akik 16 év körüliek és szüzek, nem jönnek össze bárkivel, nem cigiznek, nem piálnak, valamint értelmesek és még szépek(de úgy, hogy valóban szép, illetve a kisugárzásuk is csodás) is?
Ha igen, akkor hol lehet találni ilyen kincseket?
16/l
Ez lenne a válaszom számodra.
A kinézetemet nem tudom megítélni, a család szerint jól nézek ki, ismerőseimet nem szoktam ilyenről kérdezni..
Nulla pia, nulla cigi, szerintem értelmes vagyok, szűz, magabiztosság megvan (sokat fejlődtem az utóbbi években), de valóban, azt a lányt nem merem "leszólítani", aki tetszik nekem, hát igen. Mondjuk ez sem teljesen igaz, mert próbálkoztam az elmúlt hón, neten is, való életben is.. Tanulok, van életcélom, terveim stb.
Egyik osztálytársam szinte ugyanolyan helyzetben van, mint én, csak ő próbálkozott rengeteg csajnál, de egyiknek sem kellett...
Pedig ő is értelmes, jólelkű, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!