Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek 16 éves, szép,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek 16 éves, szép, normális, intelligens, SZŰZ lányok?

Figyelt kérdés

Tehát vannak-e olyan lányok, akik 16 év körüliek és szüzek, nem jönnek össze bárkivel, nem cigiznek, nem piálnak, valamint értelmesek és még szépek(de úgy, hogy valóban szép, illetve a kisugárzásuk is csodás) is?

Ha igen, akkor hol lehet találni ilyen kincseket?

16/F

2017. szept. 2. 00:16
1 2 3 4 5
 41/49 Thedarkunicorn válasza:
59%

Léteznek 16 éves, szép, normális, intelligens, SZŰZ fiúk?

Tehát vannak-e olyan fiúk,akik 16 év körüliek és szüzek, nem jönnek össze bárkivel, nem cigiznek, nem piálnak, valamint értelmesek és még szépek(de úgy, hogy valóban szép, illetve a kisugárzásuk is csodás) is?

Ha igen, akkor hol lehet találni ilyen kincseket?

16/l

Ez lenne a válaszom számodra.

2017. okt. 6. 18:27
 42/49 anonim ***** válasza:
30%
#41 vannak ilyenek, csak mi kb senkinek se kellünk. 17f
2017. okt. 7. 07:35
 43/49 A kérdező kommentje:
Ez baromság, hogy az ilyen srácok nem kellenek senkinek. Hogyha te úgy érzed, hogy nem kellesz senkinek, akkor valószínűleg benned nincs meg a fentebb leírtakból minden jellemző(illetve még néhány, amiket a lányoknál nem írtam le, például a magabiztosság), mivel éppen ahogy lányban az ilyen nagyon ritka és nagyon nagy kincs, fiúban is az, ezzel tisztában vagyok, valamint alátámasztják a lány ismerőseim is.
2017. okt. 7. 17:13
 44/49 anonim ***** válasza:

A kinézetemet nem tudom megítélni, a család szerint jól nézek ki, ismerőseimet nem szoktam ilyenről kérdezni..

Nulla pia, nulla cigi, szerintem értelmes vagyok, szűz, magabiztosság megvan (sokat fejlődtem az utóbbi években), de valóban, azt a lányt nem merem "leszólítani", aki tetszik nekem, hát igen. Mondjuk ez sem teljesen igaz, mert próbálkoztam az elmúlt hón, neten is, való életben is.. Tanulok, van életcélom, terveim stb.

Egyik osztálytársam szinte ugyanolyan helyzetben van, mint én, csak ő próbálkozott rengeteg csajnál, de egyiknek sem kellett...

Pedig ő is értelmes, jólelkű, stb..

2017. okt. 8. 08:42
 45/49 anonim ***** válasza:
Jelen :D bár a szépség ugye relatív, de csúnyának nem tartom magam, nem cigizek, nem iszok, még nem csókolóztam és szűz is vagyok (ezeket olyasvalakinek tartogatom aki szeret és én is ugyan úgy szeretem) Jó a humorom, szeretek nevetni, szeretem a tudományos dolgokat, szeretek új dolgokat tanulni, az értelmesebb emberekkel jól kijövök, hűségesnek tartom magam és nem jövök össze bárkivel, de már 17 vagyok :P Nem én vagyok az egyetlen ilyen lány, viszont a hozzám hasonlóakat észre sem veszik a fiúk, bár én annyira nem bánom.
2017. okt. 15. 12:31
 46/49 anonim válasza:
Igen léteznek :) 16/l
2017. nov. 3. 20:31
 47/49 anonim ***** válasza:
2017. nov. 3. 23:48
 48/49 DvD.Szeren válasza:
Szia. Igenis vannak ilyen lányok. Nekem több ilyen barátnőm is van. De amúgy nehéz őket megtalálni. Én is ilyen vagyok. Okos, szép, szűz. Ha mégis találsz egy ilyet akkor becsüld meg. Sok sikert hozzá! 16L
2017. nov. 29. 19:40
 49/49 anonim ***** válasza:

és még mindig léteznek 😄

16l

2020. dec. 5. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!