Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek 16 éves, szép,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek 16 éves, szép, normális, intelligens, SZŰZ lányok?

Figyelt kérdés

Tehát vannak-e olyan lányok, akik 16 év körüliek és szüzek, nem jönnek össze bárkivel, nem cigiznek, nem piálnak, valamint értelmesek és még szépek(de úgy, hogy valóban szép, illetve a kisugárzásuk is csodás) is?

Ha igen, akkor hol lehet találni ilyen kincseket?

16/F

2017. szept. 2. 00:16
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
75%

Igen, vannak.

Mint például én és sok más barátom...

Ui.: Ateista vagyok.

2017. szept. 2. 01:49
 12/49 anonim ***** válasza:
82%
Igen vannak. Rám is illenek ezek csak én nem látom magam szépnek( nincs önbizalmam) meg sok ilyen lányt ismerek.
2017. szept. 2. 08:17
 13/49 anonim ***** válasza:
76%
Vannak ilyen lányok, csak lehet hogy pont ezekre nem figyelsz fel pl. a felénkséguk vagy visszafogottságuk miatt.
2017. szept. 2. 08:32
 14/49 anonim ***** válasza:
86%

Nem kell ahhoz hívőnek lenni, hogy erkölcsöket előnyben részesítse, meghogy emberként viselkedjen.

Akik bulikba járnak 14-15 évesen, ráadásul isznak is, és elveszítik olyan emberrel, akivel nincsenek, vagy pár hete vannak kapcsolatban, az nagyon mocskos és szégyen dolog, én olyan "csajra" nem csajként hanem tárgyként tekintek. Ismerek ilyet, drága szomszédkám... 16 évesen 2-3 havonta cseréli a pasikat, ezt úgy értsd, hogy kb 1 hét szünet a 2 között. 16-20 között akárki. Ilyen úgyis egy tág punci lesz, már most is az, vagy elkap majd valami betegséget, vagy mindenki otthagyja, mert azért 20 farok után bemászni nemtudom kinek lesz kedve érzelemből és szeretetből xD

2017. szept. 2. 08:45
 15/49 anonim ***** válasza:
96%

Igen,én pont 16 vagyok,nem volt még barátom,tehát szűz is vagyok,nem cigizek mint ahogy a baráti társaságomban sem senki.Az nem hiszem,hogy piálásnak számít,ha ünnepekkor néha pezsgőt iszok.Kicsit hóbortos,de alapjáraton értelmes vagyok.Szép,hát azt nem mondhatom magamról,mert beképzeltnek tűnnék.Mások szerint szép arcom van,valamint elég vékony vagyok.

Viszont én nem szeretnék ismerkedni senkivel egyelőre.Úgy vagyok vele,hogy ha megtetszik egy srác,akkor szívesen lépnék vele kapcsolatba,de amúgy jól megvagyok én fiú nélkül is.Ráérek még...

Amúgy,nem vagyok vallásos.

2017. szept. 2. 08:52
 16/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek vele! :)
2017. szept. 2. 08:56
 17/49 anonim ***** válasza:
92%

Én és a barátnőim is ilyenek vagyunk. De az ilyen kérdések annyira gyerekesek. Kaptál vlaszokat. És? Ismerkedni a valóságban kell, és ha elvárásaid vannak, azoknak ugye neked is meg kell felelned.

A szépség meg annyira relatív, intelligens meg kihez képest? Egy fizikushoz vagy egy hajléktalan iskolázatlanhoz képest?

16/L

2017. szept. 2. 10:27
 18/49 anonim ***** válasza:
70%
Van ilyen még idősebb korosztályba is :D
2017. szept. 2. 10:45
 19/49 anonim ***** válasza:
55%
az én barátnőm ilyen. :) mindenki szépnek tartja, nagyon jó a személyisége, rengeteg udvarlója akad, viszont nem adja magát könnyen mindenkinek. nekem is hónapokig kellett közelednem felé.. Nem cigizik, a piát egyenesen ellenzi. szűz is. aki keres talál, hidd el, vannak még ilyen lányok is. nem sokan, de vannak :)
2017. szept. 2. 10:47
 20/49 anonim ***** válasza:
74%
Ilyen lányra vágyok én is, csak én 18 vagyok... Remélhetőleg összehoz a sors valaki ilyennel. A sor ribi között meg kell találni a normálisat.
2017. szept. 2. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!