Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lány nem létezik aki egyszerre szép és normális is?
Persze ez most bénán hangzik de én tényleg nem tudom, hogy van-e ilyen. Az a lány aki nagyon szép előbb utóbb úgyis nagyképű lesz vagy alapból nagyon buta vagy ri*ancosan viselkedik. Aki pedig normális és tényleg jól meglennénk az meg nem tetszik. És lehet oltani, hogy nekem miért csak a szép lányok kellenek de én nem tehetek róla, hogy ki tetszik, ezt nem én döntöm el.
Egyébként helyes vagyok és tetszem a lányoknak szóval ezzel nem lenne gond, csak egyszerűen nem találok olyan lányt aki megfelelne. Eleve tök kevesen tetszenek meg úgy igazán de bennük mindig csalódnom kell, pedig én csak egy normális kapcsolatra vágyom egy normális lánnyal :(
Hát ez cuki.
Olyas valakit keresel aki nem létezik. Mindenkinek más szemszögből normális és szép egy lány.
Az ilyeneket nagyon szeretem mint te. Kb azt írtad le,hogy legyen szép és ne legyen saját szeményisége, csak olyan amilyet te elvársz/akarsz... :)
Sok sikert a megtalálásához.
Velem is ez a helyzet csak én lány vagyok. A válaszom az, hogy igen létezik csak nehéz megtalálni és küzdeni kell érte.
Sok sikert :)
nem tudom, hogy hány éves vagy, de elhiheted, hogy a lányok 12-15évesen csak ebbe a két kategóriába sorolhatóak be, vagy egy liba, vagy a nem vonzó, de jófej barát
ezt kinövik, moat van ez a kor, amikor kiéljük minden feszültségünket, magunkat, és keressük önmagunkat
Én szép és normális vagyok.
A barátomnak nagyon tetszek. 😂😂
Trolololo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!