Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik normális pasi? (17l)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik normális pasi? (17l)

Figyelt kérdés
Tehát lehet hogy nagyok az elvárásaim , mert legyen bátor ( ne féljen a saját árnyékától) , erős ( nem azt mondom hogy 8 kockás hasizma legyen vagy ilyesmi) , vicces, értelmes, hűséges, figyelmes, őszinte, ápolt , kissé makacs , céltudatos, kalandvágyó,. Külsőleg csak annyi, hogy magasabb mint 180 cm :) Tényleg nagyok az elvárásaim ?

2015. júl. 14. 12:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
Manapság ha találsz ilyet az már foglalt hiszen kihaló fajról beszélünk :/
2015. júl. 14. 12:48
 2/25 anonim ***** válasza:
85%
basszus 173 centi vagyok :S ááá nem vagyok normális :S
2015. júl. 14. 12:54
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Minden elvárásodnak megfelelek, habár attól függ, mit értesz a "kalandvágyó" alatt. Nem vagyok az a fajta, aki minden egyes nap rohangál valahová valami idiótä programra vagy találkozóra. Sokkal inkább vonzanak az elméleti dolgok.

Mielőtt valaki kockásinges-szemüveges-pattanásos 40kg-s stréberként aposztrofálna, erőemelő vagyok, 100%-ig odafigyelek az étrendemre, heti 3(+3) edzés.

Szóval a kérdésedre a válasz igen, de általában messze elkerülöm a saját korosztályomat, főleg párkapcsolati szempontból. Nem véletlenül.

19/F

2015. júl. 14. 13:00
 4/25 anonim ***** válasza:
Van :D 190+ cm :D
2015. júl. 14. 13:07
 5/25 anonim válasza:
Ilyen nem létezikpl. ,olyan aki vicces és értelmes nincs és áh tényleg nem nagy elvárások
2015. júl. 14. 13:07
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Van hát, mért ne lenne. Nem lehet, hogy benned van a hiba ?
2015. júl. 14. 13:14
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
megegyezek a leirtakkal, a celtudatost kiveve. megis evek ota maganyos vagyok. mindjart kiirok egy 'hol vannak a xyz lanyok?' kerdest..
2015. júl. 14. 13:26
 8/25 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat :) öhm nem társkeresési szempontból írtam csak nagyon sokan megjegyezték hogy adjak lejjebb az elvárásokból , mert ilyen srác nem létezik, vagy foglalt .

Ezt a kérdést inkább arra értettem , hogy van olyan pasi/fiú/férfi aki nem csak az ágyba akarja vinni a lányokat , tehát nem az az elsődleges célja :) tehát teljesen hátsó szándék nélkül rendes

2015. júl. 14. 13:27
 9/25 anonim ***** válasza:
68%
igen nagyok! mi az hogy magasabb mint 180 cm? aki alacsonyabb az már szóba se jöhet? te felszínes mitudoménmi.......
2015. júl. 14. 13:29
 10/25 anonim ***** válasza:
93%

Nem értem miért van itt gyakorin mindenki kiakadva a testmagasságon. Én nem igazán látok az utcán alacsony embereket, szerintem a népességünk legnagyobb %-a 180 körül vagy afelett van (habár 170 valamennyi az átlagmagasság), vagy ha nem is, a népességünk egy jelentős százaléka igen.

Tehát egyáltalán nem ritka dolog.

Egyébként lányoknál általában csak és kizárólag azért számít a magasság, mert nem szeretnének egy náluk alacsonyabb férfival lenni (nyilván nem azért, mert ők maguk is alacsonyak). Gondolom ez érthető és elfogadható.

2015. júl. 14. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!