Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik normális pasi? (17l)
Minden elvárásodnak megfelelek, habár attól függ, mit értesz a "kalandvágyó" alatt. Nem vagyok az a fajta, aki minden egyes nap rohangál valahová valami idiótä programra vagy találkozóra. Sokkal inkább vonzanak az elméleti dolgok.
Mielőtt valaki kockásinges-szemüveges-pattanásos 40kg-s stréberként aposztrofálna, erőemelő vagyok, 100%-ig odafigyelek az étrendemre, heti 3(+3) edzés.
Szóval a kérdésedre a válasz igen, de általában messze elkerülöm a saját korosztályomat, főleg párkapcsolati szempontból. Nem véletlenül.
19/F
köszönöm szépen a válaszokat :) öhm nem társkeresési szempontból írtam csak nagyon sokan megjegyezték hogy adjak lejjebb az elvárásokból , mert ilyen srác nem létezik, vagy foglalt .
Ezt a kérdést inkább arra értettem , hogy van olyan pasi/fiú/férfi aki nem csak az ágyba akarja vinni a lányokat , tehát nem az az elsődleges célja :) tehát teljesen hátsó szándék nélkül rendes
Nem értem miért van itt gyakorin mindenki kiakadva a testmagasságon. Én nem igazán látok az utcán alacsony embereket, szerintem a népességünk legnagyobb %-a 180 körül vagy afelett van (habár 170 valamennyi az átlagmagasság), vagy ha nem is, a népességünk egy jelentős százaléka igen.
Tehát egyáltalán nem ritka dolog.
Egyébként lányoknál általában csak és kizárólag azért számít a magasság, mert nem szeretnének egy náluk alacsonyabb férfival lenni (nyilván nem azért, mert ők maguk is alacsonyak). Gondolom ez érthető és elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!