Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már túlzás vagy normális "féltékenység"? 16/L
A barátommal(23 éves,most a kora miatt senki se akadjon ki,van ilyen,szeretjük egymást,nem csak ARRA kellek neki, de nem is ez a lényeg)kb másfél hónapja vagyunk együtt.Ez a 2. komolyabb kapcsolatom.Nem valami nagy baj van köztünk,csak egy dolog ami nekem már régóta szúrja a szemem..
Az előző barátnőjéről és róla van fenn egy kép FB-on,alá kommentelve olyanok,hogy "de jó ez a kép szívem *szivecskeszivecskeszivecske*" stb.
Ez egy pár hónapos kép, és engem eléggé zavar.Vagyis ha most én vagyok a barátnője,engem szeret mért nem szedi le azt a képet??vagy ez már beteges,nem kéne ezzel foglalkoznom?megmondjam neki,hogy légyszi szedd le mert engem zavar vagy hagyjam az egészet mert hisztis pi.csának fog tartani?pls értelmes válaszokat!
Őszintén szólva én már túlzásnak tartanám, legalábbis ha a kép azelőtt került fel (és a kommentek azelőtt keletkeztek), hogy összejöttetek. Az előző hozzászólóval értek egyet.
Persze ha tényleg őrjítően zavar és nem tudsz aludni emiatt, akkor beszéld meg vele. Ha ő is komolynak gondolja a kapcsolatotokat, akkor le fogja venni, ha megkéred rá.
20/f
Csak 1 kérdés..
Ha MÁSFÉL HÓNAPJA tartó kapcsolat, neked "komoly kapcsolat", akkor milyen az ami nem komoly? :o
Amúgy a kérdésre válaszolva.. Sz@ rd már le.. Ha nagyon zavar szólj neki hogy szedje le..
Miert tagadna le a multjat?
Akkor vele volt, most meg veled. Ha bekesen valtak szet, nem volt tanyertores meg a kozos fotok osszetepese, akkor miert szedne le a kozos kepuket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!