Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Olyan lány nem létezik aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan lány nem létezik aki egyszerre szép és normális is?

Figyelt kérdés

Persze ez most bénán hangzik de én tényleg nem tudom, hogy van-e ilyen. Az a lány aki nagyon szép előbb utóbb úgyis nagyképű lesz vagy alapból nagyon buta vagy ri*ancosan viselkedik. Aki pedig normális és tényleg jól meglennénk az meg nem tetszik. És lehet oltani, hogy nekem miért csak a szép lányok kellenek de én nem tehetek róla, hogy ki tetszik, ezt nem én döntöm el.

Egyébként helyes vagyok és tetszem a lányoknak szóval ezzel nem lenne gond, csak egyszerűen nem találok olyan lányt aki megfelelne. Eleve tök kevesen tetszenek meg úgy igazán de bennük mindig csalódnom kell, pedig én csak egy normális kapcsolatra vágyom egy normális lánnyal :(

2017. ápr. 18. 18:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sajnos velem is hasonló a helyzet, de én lány vagyok. Az a gond, hogy túl magasak az igényeink. Keressük a számunkra tökéletes embert, de kicsi az esély a megtalálására. Aki jól néz ki, az egy idő után nagyképű lesz, és aki meg csúnya, az lehet, hogy nem nagyképű, de nem vonzódunk hozzá. Velem még az is a probléma, hogy alapból túlzottan sok reményt fűzök minden emberhez, aki belép az életembe, és folyton csalódom. Mindig az lesz a vége, hogy megtapasztalom azt, hogy a legtöbb ember gonosz és önző. Egy tökéletlen világban keressük a "tökéletest". Ennek ellenére én még elhiszem, hogy végül megtalálom azt, akit keresek, szóval amíg van bennem remény nem szeretnék lejjebb adni az igényeimből. Csak hát ehhez nem kis kitartás kell. :D
2017. ápr. 18. 21:34
 12/17 anonim ***** válasza:
A szép és a normális is relatív fogalom. Ami neked szép az másnak nem tetszik, amire te azt mondod, hogy nem üti meg az elvárásaid, az másnak a tökéletes. Már ne haragudj meg de ez a kérdés nagyon egoistán van megfogalmazva számomra. "Legyen szép és normális, mert eddig aki normális volt, az nem vtetszett és hát olyannal semmi kép nem jönnék össze. Ja és én helyes vagyok meg minden szóval azzal biztos nem lenne gond." Ha a "tökéletes" lányra vágysz akkor legyél mellé a "tökéletes" pasi, vagy vegyél vissza az elvárásaidból és a végén talán meglátod a szépet egy olyan lányban is, akiben ezelőtt nem.
2017. ápr. 18. 23:39
 13/17 A kérdező kommentje:

De miért vennék vissza az elvárásaimból? Miért kellene nekem belenyugodnom vagy beérnem azzal akivel nem érzem, hogy az "igazi" lenne? Éreztem már ezt és ahogy a 11-es válaszoló írta - akivel egyébként tök sok mindenben egyetértek - csalódnom kellett. Pedig megütötte a mércét már nem egy lány, tetszett külsőre de sajnos személyiségre nagyon mások voltunk. Senki nem az a kedves és aranyos lány akinek elsőre mutatja magát vagy amilyennek elképzelem inkább egy egoista gonosz kis szociopata benyomását keltik. És ezt nem értem, hogy sokak lehetnének igenis tökéletesek, helyette így viselkednek. Azt meg, hogy nekem ki tetszik KÜLSŐRE hát had döntsem már el én jó? Egyrészt még én sem tudom eldönteni, nem tudom irányítani ki tetszik meg (ha van rá valami technika kérlek osszátok meg velem) másrészt meg nektek, hogy tetszene pl lányoknak ha rájuk akarnék erőltetni egy 155 centis 90 kilós pattanásos dagadt csúnyácska srácot? Mert akkor ti is adjatok le az igényeitekből ne csak nekem mondjátok. És tök mindegy, hogy most a világ legrondább nője vagy egy sokak szerint tök csinos csajról van szó aki nem tetszik az nem tetszik egy kategória nem tudok ezzel mit csinálni.

És nem is ezzel van igazán a baj de szerintem ezt a kérdésben is érzékeltettem. Inkább fejben vannak a gondok mert vannak szép lányok de természetre szörnyűek. De lehet csak én vagyok túl nyálgép, hogy normális érzelmeket várok el a másiktól vagy egy kis empátiát, kedvességet stb. Erre ilyen válasz jön:

"Én szép és normális vagyok.

A barátomnak nagyon tetszek. 😂😂

Trolololo..."

Látjátok? Bunkó. Rosszindulatú. "Én szép és normális vagyok" aha képzelem... Lehet barátja sincs csak már megszokta, hogy mindenkihez legyen egy "jó" szava. Ez tök szomorú.

2017. ápr. 19. 01:07
 14/17 anonim ***** válasza:

Van barátom már 2 éve. 😂

És semmi rosszindulat nem volt benne, csak kiváncsi voltam leesik-e.

Vegyél vissza abból a sok elvárásodból.

Igen vannak szép és normális lányok csak neked még is a selejt szukák kellenek..

Meg azzal hogy kiirsz ide ilyet igazán látszik hogy túl gyerek vagy még egy kapcsolathoz.

2017. ápr. 19. 10:19
 15/17 A kérdező kommentje:
Minek kellett volna leesnie úgy mégis? Bevallhatod, hogy rosszindulatból írtad :) És bocsi ,de szövegértés 1-es ha komolyan azt gondolod, hogy nekem a selejt szukák kellenek. Pont nem de mindegy :) Tök jó tanács, hogy vegyek vissza az elvárásaimból :) Csináljam úgy mint ahogy az elszánt anyukák próbálják megszerettetni a gyerekkel a spenótot, hogy csak azért is azt etetnek vele mindegy, hogy mennyire rosszul van tőle? Én meg erőltessem rá magam egy nem tetsző csajra hátha meglátom benne a szépet? Ez mindkettőnknek biztosan jó lesz.
2017. ápr. 19. 11:06
 16/17 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Nem hiszem, hogy lejjebb kéne adnia az igényeiből. Miért tenné? Miért érné be egy olyan személlyel, akit nem tud igazán szeretni? Lehet, hogy túl válogatós, de legalább ő nem az a fajta, aki össze-vissza csajozik. Nem értem ezért miért kell őt betámadni. Örülök neki, hogy neked 2 éve van barátod, és gondolom amikor elkezdtetek járni, az nem azért történt, mert "lejjebb adtál az igényeidből", hanem mert szereted, elfogadod úgy ahogy van, és ő az eseted. Ha nem így van, akkor szép kis kapcsolat lehet. A kérdezőnek igaza van. Semmi értelme belemenni úgy egy kapcsolatba, hogy már az elején kétségeid vannak, és tudod, hogy ő nem felel meg az elvárásaidnak. Az mindkét félnek sz@r. Szóval kedves kérdező, ne add fel a keresést. Amikor eljön az ideje, majd megtalálod azt a lányt, akiről már az első pillanatban tudni fogod, hogy különleges, és egész végig rá vártál. De addig is sok sikert, és ne hallgass az olyanokra, akik azt mondják, hogy érd be kevesebbel.
2017. ápr. 19. 17:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Ne keres tökéletes lányt mert az igazi lányok nem tökéletesek 😉
2017. ápr. 30. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!