Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lány nem létezik aki egyszerre szép és normális is?
Persze ez most bénán hangzik de én tényleg nem tudom, hogy van-e ilyen. Az a lány aki nagyon szép előbb utóbb úgyis nagyképű lesz vagy alapból nagyon buta vagy ri*ancosan viselkedik. Aki pedig normális és tényleg jól meglennénk az meg nem tetszik. És lehet oltani, hogy nekem miért csak a szép lányok kellenek de én nem tehetek róla, hogy ki tetszik, ezt nem én döntöm el.
Egyébként helyes vagyok és tetszem a lányoknak szóval ezzel nem lenne gond, csak egyszerűen nem találok olyan lányt aki megfelelne. Eleve tök kevesen tetszenek meg úgy igazán de bennük mindig csalódnom kell, pedig én csak egy normális kapcsolatra vágyom egy normális lánnyal :(
De miért vennék vissza az elvárásaimból? Miért kellene nekem belenyugodnom vagy beérnem azzal akivel nem érzem, hogy az "igazi" lenne? Éreztem már ezt és ahogy a 11-es válaszoló írta - akivel egyébként tök sok mindenben egyetértek - csalódnom kellett. Pedig megütötte a mércét már nem egy lány, tetszett külsőre de sajnos személyiségre nagyon mások voltunk. Senki nem az a kedves és aranyos lány akinek elsőre mutatja magát vagy amilyennek elképzelem inkább egy egoista gonosz kis szociopata benyomását keltik. És ezt nem értem, hogy sokak lehetnének igenis tökéletesek, helyette így viselkednek. Azt meg, hogy nekem ki tetszik KÜLSŐRE hát had döntsem már el én jó? Egyrészt még én sem tudom eldönteni, nem tudom irányítani ki tetszik meg (ha van rá valami technika kérlek osszátok meg velem) másrészt meg nektek, hogy tetszene pl lányoknak ha rájuk akarnék erőltetni egy 155 centis 90 kilós pattanásos dagadt csúnyácska srácot? Mert akkor ti is adjatok le az igényeitekből ne csak nekem mondjátok. És tök mindegy, hogy most a világ legrondább nője vagy egy sokak szerint tök csinos csajról van szó aki nem tetszik az nem tetszik egy kategória nem tudok ezzel mit csinálni.
És nem is ezzel van igazán a baj de szerintem ezt a kérdésben is érzékeltettem. Inkább fejben vannak a gondok mert vannak szép lányok de természetre szörnyűek. De lehet csak én vagyok túl nyálgép, hogy normális érzelmeket várok el a másiktól vagy egy kis empátiát, kedvességet stb. Erre ilyen válasz jön:
"Én szép és normális vagyok.
A barátomnak nagyon tetszek. 😂😂
Trolololo..."
Látjátok? Bunkó. Rosszindulatú. "Én szép és normális vagyok" aha képzelem... Lehet barátja sincs csak már megszokta, hogy mindenkihez legyen egy "jó" szava. Ez tök szomorú.
Van barátom már 2 éve. 😂
És semmi rosszindulat nem volt benne, csak kiváncsi voltam leesik-e.
Vegyél vissza abból a sok elvárásodból.
Igen vannak szép és normális lányok csak neked még is a selejt szukák kellenek..
Meg azzal hogy kiirsz ide ilyet igazán látszik hogy túl gyerek vagy még egy kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!