Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek 16 éves, szép,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek 16 éves, szép, normális, intelligens, SZŰZ lányok?

Figyelt kérdés

Tehát vannak-e olyan lányok, akik 16 év körüliek és szüzek, nem jönnek össze bárkivel, nem cigiznek, nem piálnak, valamint értelmesek és még szépek(de úgy, hogy valóban szép, illetve a kisugárzásuk is csodás) is?

Ha igen, akkor hol lehet találni ilyen kincseket?

16/F

2017. szept. 2. 00:16
1 2 3 4 5
 21/49 anonim válasza:
78%

Hát én 17 éves vagyok és amit felsoroltál, minden igaz rám. Nem cigizek, nem piálok, azért annyira nagyon szép sem vagyok és persze szűz. Nem fekszem le akárkivel.

Külső :Vékony vagyok, hosszú barna hajam van és zöldeskék szemem.

2017. szept. 2. 12:09
 22/49 anonim ***** válasza:
42%
Miért van mindenki lepontozva?
2017. szept. 2. 12:36
 23/49 anonim válasza:
0%
vannak.. en :)
2017. szept. 2. 15:18
 24/49 anonim ***** válasza:
Én mindjárt 17 leszek és szűz vagyok, de sajnos nem minden kritériumnak felelek meg. Például, szép szerintem nem vagyok, maximum átlagos, illetve a kisugárzásom sem valami bizalomgerjesztő (általában).
2017. szept. 2. 15:49
 25/49 A kérdező kommentje:
Értem, de pont ez a lényeg. Hogy vannak-e olyan lányok akik tök jól néznek ki, remek a kisugárzásuk is és emellett nem adják oda bárkinek magukat, tehát normálisak?
2017. szept. 2. 16:12
 26/49 KJUsul ***** válasza:

Ha nem is lehetetlen az elvárásod, de határos vele. Persze nem a te hibád. A mai lányok nagytöbbsége sűrűn nyomott elvtársnő.

Mindig nevetek, mikor olvasok olyant, hogy 19 éves szűz lány írja, hogy így kívánja már, meg úgy kívánja..... mese. 10 000-ből 1 van ilyen a valóságban, az itt ilyeneket irkálók homokos vén hapsik.

2017. szept. 2. 16:27
 27/49 anonim ***** válasza:
Itt valamelyik barom rám írt, hogy nem e érdekel e egyéjszakás..
2017. szept. 2. 21:29
 28/49 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen lányok, csak a legtöbb foglalt... 16/L
2017. szept. 3. 00:13
 29/49 anonim ***** válasza:
46%
Ha gondolkodnal egy csoppet, magadtol is tudnad, hogy az ilyenek otthon ulosek, mint sok mas ilyen fiu, ezért hacsak nem kukkolod aztan dobalod kovel az ablakot nemfogsz veluk kapcsolatbalepni, a tobbi lany es fiu akik ellentetesek pedig valamelyik putriban hanynak epp, mert nekik kesobb lesz komoly gondolkodasuk, masnak meg most van es kesobb kezdi el elvezni az eletet, viszont maskepp, en igy gondolom. 17f
2017. szept. 3. 02:04
 30/49 anonim ***** válasza:
28%
Szóval elvárod, hogy minden lány antiszoc legyen?miért baj ha iszik?(a cigit én is ellenzem, de a piálást nem), az értelmes és szép ritka, tapasztalataim alapján, szóval inkább keress egy csajt egy buliban és csá, túl magasan van nálad a léc, és ezt egy lány sem szereti ha minden egyes kisebb hibájába belekötsz mert neked más volt az elképzelésed
2017. szept. 3. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!