Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek 16 éves, szép,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek 16 éves, szép, normális, intelligens, SZŰZ lányok?

Figyelt kérdés

Tehát vannak-e olyan lányok, akik 16 év körüliek és szüzek, nem jönnek össze bárkivel, nem cigiznek, nem piálnak, valamint értelmesek és még szépek(de úgy, hogy valóban szép, illetve a kisugárzásuk is csodás) is?

Ha igen, akkor hol lehet találni ilyen kincseket?

16/F

2017. szept. 2. 00:16
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

Azért nem gondolnám, hogy olyan kis hiba, hogy végigment rajta mindenki. :D Nem gondolnám, hogy magasak az elvárásaim főleg így, hogy én is nyújtom azt, amit elvárok.

A fiatalabb, 14-15 éves korosztályban lehet ilyeneket találni?

2017. szept. 3. 14:45
 32/49 anonim ***** válasza:
38%

15 (mindjárt 16) éves lány vagyok, szépnek tartanak és én is magamat, intelligensnek is, ezt nem tudom megítélni:D Kisugárzásom van. Humorom is van, nem is cigizem, de szoktam inni elég ritkán, kb 3-4 havonta bulikban egy keveset. Barátom még nem volt, tehát szűz vagyok, nem, nem amiatt, mert zavarna ha mások lenéznének emiatt ok nélkül, hanem mert várok valakire, akit tényleg szeretek. És most figyelj:

ezek ellenére SEM kezdenék soha olyan sráccal, aki előre megtervezi a barátnője minden részletét, indokolatlanul magas elvárásai vannak, maga pedig a gyakorikérdéseken hirdeti a kétségbeesését, mert 15 évesen nincs barátnője. Na ezért nem találsz senkit.

Szép napot :)

2017. szept. 7. 21:23
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
15 éves vagyok. Nem hiszem, hogy a kérdezőnek túl nagyok lennének az elvárásai. Ilyen idős korban nagyon nem normális, hogy ennyien cigiznek, vedelnek, d*gnak össze-vissza. Az más kérdés lenne, hogy ha mondjuk 18 évesektől, vagy annál fölöttiektől várná el ugyan ezeket, mert azért egy bizonyos kortól nem lehet kizáró ok az pl., ha valaki nem szűz. Viszont elszomorító, hogy olyan világban élünk, ahol mindenki felháborodik azon, hogy egy fiú normális lányt szeretne maga mellé. Ahol nem magától értetődő mi a helyes, és mi nem. Ahol a normális embereknek, akik normális kapcsolatra vágynak, a neten kell keresniük, mert máshol nem találnak. Viszont a szépség relatív. Van akinek szép vagyok, és biztos van olyan, akinek csúnya. A kisugárzásom meg nem tudom milyen.
2017. szept. 10. 09:03
 34/49 anonim ***** válasza:
23%

Legalább annyi ilyen lány van, mint a hasonlóan hülye kérdésed :D

"nem jönnek össze bárkivel" ÍGY VAN! :D PL. veled nem.

2017. szept. 10. 10:26
 35/49 A kérdező kommentje:

"nem jönnek össze bárkivel" ÍGY VAN! :D PL. veled nem.

Ezt kifejtenéd?

2017. szept. 10. 10:28
 36/49 anonim ***** válasza:
15 éves lány vagyok. Nem dohányzom, nem iszom, legfeljebb nyáron 2-3 alkalommal, akkor sem hányásig. Nem tartom magam szépnek, inkább aranyosnak. Nem tudom, hogy mások hogy gondolják, de őszintén szólva nem is érdekel. Van egyéniségem, magabiztos vagyok. Ez nem azt jelenti, hogy naphosszat állok a tükör előtt, és magamban turkálok. Nagyon nem. Tudom, mikor mit akarok, és teszek is érte. Ezt csak azért tisztáztam, mert egyesek keverik az önbizalmat a beképzeltséggel. Intelligens vagyok. És szűz. Úgyhogy igen, létezik olyan lány, mint amit írtál.
2017. szept. 10. 11:30
 37/49 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés ilyen van.
2017. szept. 11. 17:54
 38/49 anonim ***** válasza:

Persze, csak a kihalás szélén vagyunk ahogy leszűrtem az előző és mostani osztályomból.

Szűz vagyok, nem cigizek, nem iszom (és nem is ittam s nem is tervezek), nem bulizok. A fejem az egyetlen amire azt mondom elégedett vagyok, mivel telt és dagi között vagyok, de inkább telt (sajnos régi barátaim feszültség levezetésre az édes dolgok és a körömrágás, így nem lettem depressziós mikor anyám (megint) lelépett és stb stb stb...), viszont elmondások szerint ennek ellenére is hála jó égnek van alakom. :D

Értelem. Attól függ mit számítasz annak. Bevallom őszintén soha nem voltam jó a tanulásban, ennek ellenére szeretek olvasni, rajzolni és örök szerelmem az írás, a szókincsem egész jó és nem teszem bele a mondataimba azt, hogy "izé" mert nem jut eszembe más, és csúnyán sem szoktam gyakran beszélni mert minek. A kisugárzásom nem tudom milyen de szerintem minden embernél más, de ez így is jó. Szeretem mikor van saját véleményük az embereknek.

"Sajnos" még ha bombázó lennék és úgy tapadnának rám a fiúk mint nálunk a poloskák a szúnyoghálómra, akkor sem jönnék össze senkivel ha nem bízok meg benne 100% -ban és nem látom úgy, hogy igen, hosszú távú lehet a dolog. Nem voltam még szerelmes viszont a szerelem nálam nem játék amit egyik napról a másikra félredobok mint egy használt zoknit.

Nagy bánatomra szerintem még hosszú ideig nem lesz párom. Nem szeretem elkapkodni a dolgokat és kevés az olyan ember aki elég türelmes ahhoz, hogy "megmássza a falamat" amivel önkéntelenül védem magam a csalódásoktól.

Mindenesetre ne add fel! Öregasszonyosan fog hangzani de fiatal vagy még. :D

U.i: Bocsi, hogy hosszú lett de amikor szabadon kifejthetem a véleményemet akkor az írás felülkerekedik. ^^'

2017. szept. 12. 20:10
 39/49 anonim ***** válasza:
36%
Mégis hogy gondolod erre a választ? Azt hiszed valaki ad egy címet hogy az ilyen csajoknak hol van a gyülekezőhelyük ahol rád várva csoportosulnak? :)
2017. szept. 15. 09:55
 40/49 anonim ***** válasza:
Szia en 16 vagyok es nem cigizek (fizessek azert h hamarabb meghaljak?) baromsagxddd nem iszok mert akkor meg majam nem lesz xddd en egyaltalan nem vagyok vissza huzodo es a baratommal eleg reg ota egyutt vagyink es meg szuz vagyok (ha szeret akkor vár) szep meg nem tudom mennyire vagyok xd de szerintem nem vagyok csunya de nem is en vagyok a vilagszepe
2017. okt. 1. 14:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!