Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a lányoknál ha egy 18 éves gimnazista csávónak van autója?
Sok lánynak nagyon is számít, eleve már az mekkora "menőség" ha az idősebb pasid begurul eléd a sulihoz egy verdával... De azért vannak kivételek is bőven, szóval szerintem nem lehet nagyon általánosítani. Én is lány vagyok, van is autóm amiért megdolgoztam, lehet ezért sem érdekel ennyire a dolog. Érdekes lenne fordítva is ez a kérdés, nem sok randim volt, de azokra mindig tömegközlekedéssel mentem, mikor szóba került az autó téma a fiúknak annyira nem tetszett. Lehet azért, mert számomra pont a függetlenség és a szabadság egyik jele a vezetés, nem szeretem másokra utalni magam. Egyszer egyébként volt egy srác aki az autójával próbált felszedni. A személyisége előtte se fogott meg, eleve nem is ültem be mellé (csak kívülről "csodáltam meg"), hagy ne mondjam, számomra kínkeserves két óra volt az a randi.
19/L
Nagyon menő, tényleg. Ha egy kamionnal állna oda azt mondom valóban az.
Amikor a mercis gyerek fejét a suli előtt rúgtam fejbe munkavédelmi bakanccsal a kocsimból kiszállva, jó volt.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!