Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportos alkatom van Szőke hajam, vállig ér. Zöld szem. Vékony derék, kockás has. Fenekem elég nagy. Vastag combok. Sokat edzek Mellem mérete 70/75B Miért zavarja ez a fiúkat? 17 éves gimnazista csaj vagyok.
Miért nézik le a fiúk a kismellű csajokat.?
Jobb lenne inkàbb tehéntőgy?
Nagyon gàz ez szerintem..
Nem lett volna elég csak a kérdést leírni?
Lehet nem csak a mellméreted a probléma.😂
jaa ehhez a kérdéshez muszáj volt leirni az egész életed..
most majd azt várja hogy, uristeen tökéletes nő vagy.. :DDDDD mert a szemszín az nagyon fontos szempont a mellmérettel kapcsolatban :D
Nekem 75B melleim vannak és nagyon sok pasinak bejövök :D Vékony vagyok, sportos(nekem is formásak a combjaim, popsim), pont ez a mellméret illik az alakomhoz. Soha nemis gondoltam arra, hogy ez hátrány lehetne, sok pasinak kimondottan az ilyen feszes, kerek, tenyérbe illő cicik a kedvenceik. A többséget nemis érdekli a mellméret, akit meg csak az érdekel...az olyan is.
100%, hogy nem emiatt nem érdekled a pasikat, valami más oka lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!