Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Miért döbbent meg mindenkit a környezetemben ?

18 éves leszek és az utóbbi időben sok olyan kérdést kaptam ami arra utal, hogy fura vagyok, mert nem igazán foglalkoztam még a pasi ügyekkel.Én úgy gondoltam/om, hogy mindennek megvan a maga ideje és nem számít ez még annyira, majd minde jön magától. Persze nem is igazán tettem érte, hogy történjen valmi, mert nem vagyok valami társasági ember. Eddig viszont nem is nagyon zavart, most viszont egyre töbet gondolkozok ezen a témán.

2017. aug. 12. 00:33
 1/2 StayAwake...Forever ***** válasza:
Miért kezdett el hirtelen zavarni?
2017. aug. 12. 00:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális.

Nincs veled baj.

2017. aug. 12. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!