Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most velem van a baj? 15/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most velem van a baj? 15/L

Figyelt kérdés
Először is leszögezném, hogy nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést! Na de, hogy a fiúk manapság állandóan mondják, hogy nincs normális csaj, mindegyik egy liba stb. Itt vannak az én fajta lányok is csak minket valamiért nem vesznek észre.. Pedig mi is szépek vagyunk, csinosak vagyunk, sőt szerintem belsőleg is sokkal értékesebbek mint némelyik csaj. De mi nem igazán kellünk. Csak nem tudom miért? Én is beszélgetek fiúkkal és szoktunk hülyéskedni, meg némelyik tesz elég érdekes beszólásokat de az nem azt jelenti, hogy bejövök neki. Én is szépen öltözködöm (kicsit amerikai stílusom van), enyhén néha ki is vagyok festve, mégse kellek nagyon senkinek sőt mások szerint szép vagyok. Néhány ember szerint elég határozott megjelenésem van és pozitív kisugárzásom, meg kicsit merészebb vagyok az átlagnál mert nem nagyon érdekel ki mit gondol mert ha nekem a bolt közepén van kedvem táncolni és énekelni mert meghallottam a kedvenc számom akkor azt fogom csinálni😂 De amúgy állandóan boldog vagyok, nem vagyok egy depis , minden kis dolognak tudok örülni. Szerintem kedves vagyok mert tényleg még az utolsó senkiházi embernek is segítek ha bajban van. Most adtam egy kisebb személyleírást de így sem egész a kép. Ebből eltudnátok mondani, hogy miért nem fogok meg semmit a fiúkban? Túl sok vagyok? A válaszokat előre is köszönöm.😊
2017. júl. 29. 11:03
 1/6 DollarDog ***** válasza:
100%
Nem is értem, pedig igy leirás alapján tök normális reményekkel teli csajszi lehetsz :/ igazábol szerintem csak a normális fiu társaságot kéne megtalálnod akik nem arra mennek hogy melyik bokorban tudnak jól megra.. szóval érted :D
2017. júl. 29. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy te is rossz helyen keresgélsz :P

Ahogyan vannak ilyen normális lányok, vannak a normális fiúk is akik hasonló problémákkal küzdenek, de amíg mindketten az ellenkező nem másik csoportjában keresgélnek nem lesz sok haladás. :D

Különben meg úgyis fiatalok vagyunk még, majd jön valaki amikor jönnie kell.

Azon kívül ennyiből sajnos konkrétabbat nem tudok mondani. Szerinted vannak rossz tulajdonságaid? Melyik a legrosszabb? Mennyire fested magad? Milyen fiúkkal ismerkedsz?

16f

2017. júl. 29. 11:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy mégse vagy szép és mellette elviselhetetlen is vagy? :D Mondani sok mindent lehet :P
2017. júl. 29. 12:26
 4/6 A kérdező kommentje:

#2 alig festem magam, hát mindenfélével, és van rossz tulajdonságom, hogy néha nagyon lehúzom magam és olyankor nyűgös vagyok meg néha a nehezebb napokon szoktam dühöngeni de átmegy rajtam viszonylag hamar. Meg néha féltékenykedős vagyok(amióta megszületett az öcsém azóta vagyok ilyen).

#3 szerinted ezzel tölteném az időm, hogy kitalálok valami hazugságot amire segítséget várok?😂

2017. júl. 29. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Milyen az az amerikai stilus?:D
2017. júl. 29. 12:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem Ariana Grandes de amúgy nem szoktad látni ezeket a tipik amerikai csajokat akik lazábban öltözködnek?😊
2017. júl. 29. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!