Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak velem van ez? Miért van ez? Valami baj van velem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Hello mindenki! A történet-előzménye ennek a kérdésnek az, hogy 15 éves lány vagyok. Nagyon szeretnék egy kapcsolatot. Egy fiúval, akire számíthatok, stb. Meg vágyom rá, hogy megcsókoljon... Egyszóval szeretnék valakivel járni. (Tudom fiatal vagyok még, meg minden,de akkor is. És nem sz*xkapcsolatotra gondolok. Nem vagyok tinik*rv@...) Az a gondom, hogy attól még, hogy szeretnék kapcsolatot, senkivel se tudom elképzelni magam. Még olyannal se, aki bejön neke, vagy esetleg szerelmes vagyok belé... Csak úgy szimplán nem... Velem van a baj? Vagy miért történik ez? Előre is köszi az ÉRTELMES válaszokat!2017. júl. 13. 19:54
1/3 anonim válasza:
Nincs baj, en is ilyen vagyok egyszeruen senkit nem tudok elképzelni magam mellett de csak azert van ez mert magas vagyok:D F
2/3 anonim válasza:
Nekem már 2 pasim volt, de azzal a fiúval, akibe most szerelmes vagyok, nem tudom elképzelni magam. En azért, mert ő olyan tök magas, nagyon helyes, minden csaj őt akarja, en meg egy alacsony, átlagos kinézetű lany vagyok. Nálam ez az ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!