Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem, vajon tudatosan teszi mindezt?
Azt kell mondjam hogy érdekes story, itt az a baj hogy senki se tudja mi jár a másik fejében mi is bonyolultak vagyunk meg ti lányok is
szűk szavú lett veled, mert lehet jobban bejösz neki mint a barátnője és szégyenli vagy nemtudja mit csináljon
a fehérnemű boltot meg végkép nemértem, szerintem az csak egy kis szórakozás volt az ő részéről
Lezárni egy kapcsolatot vagy bármit aminek kapcsolathoz van köze nehéz ezt ugye magadban kell és ezt csak te tudod vagy találsz egy embert aki segít neked lezárni :)
Nekem pls egy hatalmas szerelmet 2 év volt még lezártam, sok embernek vannak ilyen problémái szerintem :/
Amúgy meg azt sose mond hogy nincs esélyed valakinél, még ha úgy látszik is 50 50 vagy igen vagy nem :D ha megsem próbálod akkor biztos nincs de lehet hogy nem csak játszott veled, valahogy érd el hogy megtud kérdezni tőle hogy tudna e szeretni téged, ha kiakarsz tartani mellette
tudom most pont az ellenkezőjét mondom hogy próbálkozz de lehet beválik :)
A munkát ha elakarod felejteni a srácot akkor ott abba kéne hagyni.
Ismered a barátnőjét ha nem akkor nem mindegy hogy elmondod a pasijának igen a csajnak lehet szar érzés lesz benne vana pakliban hogy vetéjtársa van
Mondjuk lehet én vagyok olyan érzéketlen hogy akkor is bevallanám neki (mondjuk ez a mondat kicsit hülyén jött ki mert srác vagyok de mind1) xD érted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!