Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem, vajon tudatosan teszi mindezt?
Figyelt kérdés
Egy ideje ugyanott dolgozunk, én csak diákként. Mindig is bejött, de sztem esélyem sincs nála így ezt igyekszem nem tudtára adni. Első dolga megkérdezni hogy hogy vagyok ha találkozunk. Ha odaad vmit mindig megérinti a kezemet (persze ez lehet puszta véletlen is). Most van barátnője, szűkszavú lett velem, de továbbra is mindig megkérdezi hogy hogy vagyok. Ma viszont mondta hogy menjek el velem tegyünk egy kört az épületben (kiállítás van). Mondta hogy menjünk be egy fehérneműboltba,ahol keresett magának is dolgokat, meg a barátnőjének is és amikor az eladó kérdezte hogy mekkora melltartó kell a barátnőjének, akkor mosolyogva rám nézett és azt mondta, hogy ő ehhez így nem ért :').2017. júl. 2. 23:40
11/15 Mádár0218 válasza:
Bocs hoy későn írtam :D
Hát ha tetszene és jobban mint a barátnőm,akkor ha bevallanád akkor én bele mennék és valahogy úgy szétmennék a barátnőmmel hogy rólad ne tudjon semmit, hogy neked ne legyen belőle bajod.
Ha a barátnőmet jobban szeretném, mint téged ebben az esetben én ez mondjuk én vagyok, szépen és nem bántóan elmondanám hogy nem de előtte kis keret szöveg hogy ne érezd magad szarul hogy szép vagy meg ilynenk érted :D
18
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi :) nagyon ritka szerintem az ilyen srác :):/
2017. júl. 7. 09:38
13/15 Mádár0218 válasza:
Hát lehet nemtudom :D remélem azért jobb kedvre tudtalak deríteni és tudtam segíteni! :)
14/15 A kérdező kommentje:
Igen és köszi :) kicsit pozitívabb lettem :D
2017. júl. 7. 17:31
15/15 Mádár0218 válasza:
Na örülök, nyugodtan írj rám ha van kérdésed! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!