Aki tudatosan nincs kapcsolatban és azt mondják majd megváltozik mire alapozzák mindezt?
Figyelt kérdés
Mer én azért vagyok így mert nekem ez így jó.
Egyébként sem értem h miért kéne v min változtassak ami számomra felesleges, értelmetlen és hülyeségnek is tartom.
Arra képes voltam h elvégezek 1 egyetemet de arra nem tartanak képesnek h egy ilyen életvitelbeli döntést 100%-ra meghozzak.
Ez v hol azért vicces.
Mellesleg megjegyezem h több ilyen kvázi randis felkérés is volt de ezeket én zártam le, mer számomra felesleges volt.
Én le tudom kötni magam így is.
2017. márc. 23. 20:36
1/1 szántóvető válasza:
hát magára a szerelemre.egyszer csak találkozol valakivel és rájössz hogy vele akarsz lenni 0/24-ben.ez a legtöbb emberrel megesik,talán mindenkivel legalább egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!