Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet az exem baja?
Figyelt kérdés
A táborban megismerkedtem egy nagyon rendes, helyes, kedves fiúval.Amikor az első csoport foglalkozás volt, akkor láttam, hogy a barátnőmre nyomult, de nekem már tetszett a fiú.Később kiderült, hogy a fiúnak nem a barátnőm a "stílusa".A tábor második napjától kezdve szinte mindennap, egésznap csak együtt voltunk.Pl.Amikor a csoport foglalkozáson az egyik csoportvezető elhívott engem és néhány csoporttarsam, (kivéve azt a fiút)akkor utánunk kiáltott hogy "én is megyek" akkor már tényleg nagyon szerelmes voltam belé, és ő is belém.Aztán egyik nap be is vallotta, hogy tetszem neki.El is kezdtünk "járni" de másnap valamiért szakított velem.akkor persze nagyon sírtam.De emellett volt egy másik fiú aki nagyon nyomult rám.Még mielőtt szakítottunk volna az a fiú állandóan mellém akart férkőzni, és a volt fiúm akkor eléggé féltékenyen nézett rám.Legutolsó nap, amikor már vittük ki a bőröndöket a szobából, és amikor összefutottam az exemmel, akkor mérgesen de szomorúan nézett rám.Szerintetek miért?2017. aug. 8. 18:03
1/6 anonim válasza:
Kemeny sztori. 14 mult es mar exnek hivja a 3 napos golyataborban megismert "szerelmet" akivel tartott a kapcsolat masfel napig 😂😂 Dramaibb, mint a Romeo es Julia.
2/6 anonim válasza:
Annak, hogy "Felnőtt párkapcsolatok", melyik része nem világos, kislány?
3/6 A kérdező kommentje:
Ifi tábor volt, de mindegy!Segítséget várok, nem pedig sértegetést!
2017. aug. 8. 18:09
4/6 anonim válasza:
Mi az az ifitabor? Oda mennek altalanos suli elott taborozni? Bocs, azt hittem, mar kozepsuliba mesz.
5/6 anonim válasza:
Meg szerencse hogy a gyerekelhelyezesi pert megusztatok a tabor alatt.
Nalunk is volt hasonlo tortenet, ovi kozepso csoportban.
Bilibe log a kezed, nincs exed, nem jartal egyikkel se, es biztos azert volt rossz kedvu a vegen mert reggel nem csereltek ki a pelenkajat.
6/6 Saavedro válasza:
Na jó, ezzel indítani a reggelt erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!