Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza az exem?
Figyelt kérdés
Na hat szeptemberbe voltaz ismerkedési státuszunk majd 2 honapig egyutt vvoltunk,azota semmi,csak feltunoen nezzuk egymast.Voltak baratnoi ezalatt,nekem is baratom(amit inkabb miatta hagytam abba,mert en ot szeretem igazan).es az a lenyeg szeretnek vele ujra ,,baratkozni '' / osszejonni,csaknem tudom h hogyan.segitenetek?tapasztalatok?2017. jún. 20. 20:37
1/6 A kérdező kommentje:
*nincs senkije,es sztem ,,kellek is neki" csak sok lanyt megkaphat ezert nem akar utannam futni,vagy nem tudom
2017. jún. 20. 20:39
2/6 anonim válasza:
Kezdek lassan azon nem meglepődni, hogy ennek a kategóriának miért az a neve, hogy Felnőtt párkapcsolatok, mivel nagyon sokan hibába töltik be a 18-at, agyilag olyan éretlenek és cselekvésképtelenek mint egy tízéves.
Kérdező, menj oda, beszélj vele személyesen, mondd el konkrétan, röviden és egyszerűen, hogy te mit szeretnél. Aztán:
1. vagy elküld a francba
2. vagy együtt lesztek
Egyébként ennyi idő alatt egy FÉRFI már rég lépett volna, ha akart volna valamit. Egy töketlen kisfiúval mit akarsz te kezdeni, aki ahhoz is gyáva, hogy kapcsolatot létesítsen veled, ha egyáltalán akarna tőled valamit?
3/6 anonim válasza:
#2 Tehát, ha nem a férfi lép elsőként akkor:
1: töketlen kisfiú
2: nem tetszik neki a csaj
aha... mesélj még.
4/6 anonim válasza:
Ennyi idő után veled csak úgy lehet,mint egy levetett holmival.Ha érdekelnéd,hidd el,próbálná helyrehozni a dolgokat.Ehhez képest a kisujját nem mozdítja érted.Nő létemre sajna én már egyszer próbáltam ilyesmit meglépni,nagyon megalázó volt.Szóval a helyedben nem futnék utána.
5/6 anonim válasza:
Sehogy, nem a tulajdonod, hogy meg-/visszaszerezd.
6/6 A kérdező kommentje:
Ha valaki netan idevetodott volna kesobb,es kivancsi lenne ujra osszejottunk,az mar mas dolog h 3hetre
2017. aug. 16. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!