Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem vissza az exem?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem. Még júliusban szakítottunk, de nem azért mert veszekedtünk, hanem muszáj volt egy bizonyos ok miatt. Nem tudom ő hogy van
A helyzet úgy alakult, hogy minden nap latjuk egymást. De sosem szólunk egymáshoz. Szeretem. Vissza akarom kapni. Mit tegyek?
2016. dec. 3. 02:04
1/3 anonim válasza:
Megszünteted a bizonyos okot.
Tiltja tőled anyuci? Akkor őt azért ne tedd el láb alól!
Két felnőtt embert SEMMI sem választhat el egymástól, ha együtt akarnak lenni. Ő nem akart téged igazán. Felesleges küzdeni, nagyon nincs miért. Nem kölcsönös a szerelem érzése.
2/3 A kérdező kommentje:
Neki kötelességei vannak, ezért nem lehetünk együtt. Nem vagyok benne biztos, hogy nem szeret. De akárhogyis, tudom, hogy összetartozunk ha most még nem is vagyunk együtt, de később még összér a sorsunk, talán hónapok, talán évek múlva.
2016. dec. 3. 13:22
3/3 anonim válasza:
En is ezt hittem nagyon sokaig az exemmel kapcsolatban, es vartam a megfelelo pillanatra h visszaszerezzem, aztan jott valaki más aki sokkal jobb... engedd el... ha egyutt kell lennetek ugyis egyutt lesztek, de ne te menj utana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!