Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 5 hónapja szakítottunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 hónapja szakítottunk a szerelmemmel, hogyan szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

November-December nem is beszéltünk egyáltalán, majd januárban összefutottunk, és azóta 1-2 hetente felhív, sőt néha eljön meglátogat. Januárban kimondta, hogy ha változok (többet nevetek, nem leszek annyira féltékeny és elfogadom önmagam) akkor ad esélyt kettőnknek. Érzem, hogy még mindig szeret, de tesztel, szerintem. Múlthét előtti héten tehát 11 én itt volt és összebújva filmeztünk. Azóta nem hívott.

Tippek, hogyan szerezzem vissza? Kos horoszkóp, így elég makacs.

2017. márc. 20. 12:21
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Bocsi kimaradt: 5.5 évet voltunk együtt

Ő 26 én 32/L vagyok

2017. márc. 20. 12:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen értelek.

Hát ő pontosan megválaszolta már a kérdésedet.

Többet nevetsz, nem leszel annyira féltékeny, és elfogadod önmagad(amivel egyébként az előbbi kettőt elő fogod tudni idézni).

Szeresd meg magad először, azután lehet téged is szeretni csak. Amennyire szereted magad annyira fog tudni ő is szeretni téged. És lehet neki ez hiányzik, hogy nem tud téged eléggé szeretni.

2017. márc. 20. 12:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok. Rengeteg olyan lánnyal találkoztam már én is, hogy próbált kedveskedni, de egyáltalán nem tudtam viszonozni, mert látszott rajta, hogy milyen véleménnyel van magáról, amikor adott valamit, akkor gyakorlatilag mutatta, hogy én mit adhatok számára, kb üvöltözést stb, ilyeneket láttam benne. Én meg erre nem vagyok hajlandó. Nyilván ők a gyerekkorukból így dekódolták a szeretet definícióját. Ez így ragadt meg bennük, hogy akkor szerethetők, hogyha ez vagy az a rossz dolog történik, mert mit tudom én ilyen módon törődtek velük. És ezt lehet nem lesz mindenki hajlandó megadni a lánynak, mert ők maguk nem akarnak rosszak lenni. És hiába próbálnék törődni egy ilyen lánnyal meg kedveskedni neki, nem érezné magát szerethetőnek, mert nem azt adom meg neki, amire tudat alatt úgymond vágyik. És ez csak feszültséget generálna, mert én nem tudnám őszintén azt adni neki amit szeretnék, a lány meg nem érezné őszintének a szeretetem, és féltékeny lenne stb.
2017. márc. 20. 12:41
 4/12 anonim ***** válasza:

mert én nem tudnám neki őszintén adni azt amire vágyik*

bocsi:D

2017. márc. 20. 12:43
 5/12 anonim ***** válasza:
30%

Úgy gondolom ,ha nem keres mást, akkor van esélyed. 5 hónap alatt lehiggad az ember, jobban átlátja a történteket. Könnyű mindent a másik nyakába varrni és azt mondani ha megváltozol ebben meg abban akkor minden működni fog...ez nem így működik. Ha féltékeny típus vagy akkor az is maradsz örökre, ha nem tetszel magadnak, túl magas piedesztálra emeled a partneredet, akkor soha nem leszel nyugodt és kiszámítható a kapcsolatban, ezek egymás következményei.

A srác közölte, hogy ő ezekkel nem akar a továbbiakban megküzdeni, átpasszolja a labdát neked. Az ő helyzete ilyen szempontból kényelmes, mert ő csak arra fog koncentrálni, hogy Te vajon úgy fogsz-e viselkedni ahogy az számára megfelel,de ez nem lesz harmonikus.

Gondolkodj el ezen.....nem hiszem hogy van értelme folytatni.

40F

2017. márc. 20. 13:05
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nincsen senki neki, sőt találkoztam egy falubeli nénivel aki azt mondta, beszéltek párommal januárban és azt mondta, neki más nő nem kell utánam mert senkit nem tudna úgy szeretni mint engem. Sőt legutóbb megölelgettem, mondtam neki hogy szeretem (nem titkolom előtte), és ő rám nézve ezt mondta: én is téged.

Sokat változtam egyébként, kezdem önmagam elfogadni, illetve sokkal többet nevetek, ezt a környezetem is észreveszi. A féltékenységemen is kezdek tudni uralkodni, hiszen rájöttem, hogy sosem adott okot, és butaság volt (meg exem megcsalt, mielőtt a szerelmemmel összejöttem volna és emiatt alakult ki bennem a féltékenység).

2017. márc. 20. 13:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Íme a tökéletes példa arra, hogy a kor nem jár bölcsességgel.:D Bocsi utolsó, de nagyon nem értek veled egyet. Nem tudom mennyi mögöttes ismerettel rendelkezel, de aki féltékeny az alapjáraton nem attól fél, hogy meg fogják csalni, hanem hogy ő nem eléggé szerethető, és hogy nála minden más lány jobb, ergo félti magát, hogy mikor veszi észre ezt a srác. Ergo nem a sráccal van baja a lánynak, hanem saját magával. Ergo ezt saját magában le tudja rendezni. Srác átlátta a helyzetet, még ha nem is ennyire tudatosan, de hogy ezt a lánynak meg kell oldani, és ő elfogadta így is a lányt, csak így nem szeretne vele együtt lenni, és nem fogja a doki szerepet játszani a kapcsolatban, mert ez elsősorban nem az ő felelőssége, viszont adott lehetőséget, ami szerintem nagyon nagy dolog.

Apám kicsit idősebb, de amúgy teljesen megértem ezt az attitűdöt. Más világban nőttetek fel, tele vagytok negatív tapasztalatokkal, és nem volt annyi ismeret(vagy nem tudom, hogy volt-e), hogy ezt máshonnan begyűjtsétek és kiküszöböljétek azt ami alapjáraton negatív(bár hozzá kell tennem, hogy külső ismeret nem is szükséges, sokkal inkább rengeteg belső agyalás kell hozzá), mára meg már nem tudjátok elhinni, mert egy kőbevésett tényként kezelitek azt amit tapasztaltatok, vagy amit hisztek, gondoltok.:D És rugalmasság, vagy alázatosság mint olyan az eléggé távoli fogalom. De ez csak az én tapasztalatom az idősebb generációval kapcsolatban, biztos vagyok benne, hogy sok kivétel van.:)

2017. márc. 20. 13:21
 8/12 anonim ***** válasza:
a válaszolóra értettem az utolsót*:D
2017. márc. 20. 13:21
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát kérdező, ha ilyen kapcsolatban vagytok, akkor szerintem minden okés. Viszont tényleg nagyon figyelj oda magadra, szeresd magad, mert nincs okod az ellenkezőjére.:) Mindenben amit csinálsz találd meg a jó oldalát, lásd pozitívan.:D Mindent magadon is.

Bocsi még annyi, hogy tudom, hogy nem csak negatív tapasztalataitok vannak időseknek, meg hogy rengeteg jó dolog volt akkor is, csak a sok negatívat nem tudtátok feldolgozni, így hordozzátok magatokban, és azt hiszitek, hogy ennek ez a rendje. Hogy akiben ez vagy az a rossz dolog van, az örökké ott van.:D Pedig ez nem így van.

Én szurkolok neked kérdező, biztos vagyok benne, hogy egy nagyszerű csajszi vagy, amit leírtál még nekem is szimpatikus vagy, de félreértés ne essék nem szeretnék tolakodó lenni. Biztos vagyok benne, hogy mindent rendbe tudsz rakni, csak így tovább!:)

2017. márc. 20. 13:30
 10/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Nagyin nagyon köszönöm a szavaidat nagyon jól esik ☺ Tudod nagyon szeretem Őt, és jiggal hagyott el, mert borzasztóan viselkedtem. Beláttam ezt és tudatosan rá léptem a fejlődés útjára. Igyekszem növelni az önbizalmam, és mindenben meglátni a jót. Most a héten lesz a születésnapja, gondoltam felköszöntöm és ajándékba adok neki egy számítógépet. Nem zaklatom a hívásaimmal próbálok teret adni neki, van hogy 9-10 napig nem is keresem, lássa hogy nem akaszkodok. Nagyon szeretem. Köszönöm a hasznos tanácsokat 😊
2017. márc. 20. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!