Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakitottunk a baratommal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottunk a baratommal. Van meg esely a bekulesre?

Figyelt kérdés
Ket napja szakitottunk.Osszevesztunk nyilvanosan es vegul o a szakitas mellett dontott.Mindketten heves termeszetuek vagyunk,ezert sokat veszekedtunk.de az utobi időben kevesbe.Aztan jott ez. Szemelyesen masnap megbeszeltuk. Azt mondta szeret de nekii ez sok volt,sirt, es vegul elkuldott,dee szepen beszelve. Aztan ramirt elkoszontunk. Es nem birtaa ki megint irt.es fel is hivott beszeltunk. Hogy hianyzok neki stb.azota is beszelunk. Szerintetek van meg esely?

2017. jan. 2. 09:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Esél, van, mert mutat rá hajlandóságot, de szerintem ami egyszer szakítással végződött, azt nem érdemes újra kezdeni, mert a szakítás oka ismét elő fog jönni.
2017. jan. 2. 09:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt, soha nem értettem, ha nagyrészt veszekedésből áll egy kapcsolat, az minek erőltetni?

Amit leírtál, nem is igazi szakítás.

2017. jan. 2. 09:33
 3/3 A kérdező kommentje:
En szeretem es o is szeret.nagyon joo pillanatokat eltunk meg.csak egygorman heves a termeszetunk. Azota beszelunk.De nem tudom
2017. jan. 2. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!