Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal 1.5év után szakítottunk de amint megtudtuk h a másik csajozik/pasizik elkapott a tűz és újra összejöttünk, de elveszett a bizalom. Működne ez úgy ahogy az elején?
na szóval tanácsokat/tapasztalatokat szeretnék kérni tőletek..
1.5évig nagyon jó volt a kapcsolatunk,95%ban bíztunk a másikba, alig vitáztunk megvoltunk jól, de mintha ellaposodott volna a kapcsi,az utolsó 1hónapba csak veszekedtunk és szerintem szabadságra vágytunk.. szakítottunk, bulizgattunk nem is kerestuk a másikat 1hétig kb, aztán megtudta hogy találkoztam egy sráccal, én meg megtudtam hogy találkozott lányokkal , hát felkerestük egymást lecsesztük a másikat, és újra ödszejöttünk, lángol a kapcsolat a szenvedelytol, viszont nem bizunk egymásban... olyan érzés mintha megcsaltuk volna egymást ezzel az 1hét szabadsággal.. lehet ennek még jovője?????
Lehet ha felnotyok es elkezdtek megbizmi a masikban. Szakitottatok es mindketten eltetek az eletetek ezert senki nem mutogathat ujjal a masikra. Ha nem kezdtek el ujra megbizni a masikban akkor viszont eselytelen ez a kapcsolat. Olyan mint az elott az egy het elott nem lesz mar soha tobbe es ezt el Kell fogadnod.
18/L
Ha nincs bizalom, akkor ez a kapcsolat nem lesz jó.
Előbb próbáljátok visszaszerezni a bizalmat, ha az sikerült, akkor talán jöhet a restart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!