Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn ismerkedtem meg a pasival én töröltem magam az ő kérésére, ő nem ahogy láttam. Vélemény?
Hát énis regisztrálva vagyok társkeresőre és ha összejönnék valakivel akkor én megkérném hogy törölje magát onnan és persze énis törölném magam. Ha valamelyik fél nem törli magát akkor nincs sok értelme a kapcsolatnak me ezekszerint nem veszi komolyan és még mindig keress. Am melyik társkereső ez? me énis meglesném ha ingyenes.
21/F
2.5 hónap elég hosszú ahhoz, hogy mindkettő fél törölje magát minden ilyen oldalról, hisz utána, ha még is kell vissza lehet regelni..., de elég rövid ahhoz, hogy ott tudd hagyd a p*csába! Sok gondod lehet még vele, ha nem lépsz le, szinte 100%!
38F.
Ha magad törölöd akkor OK, de ha ö ker, es ö nem csinalja az szemetseg. Ergo te nehogy keresgeljel, nehogy nezelödjel, de neki nyugodtan szabad. Azert ez nem igy megy egy kapcsolatban.
Ha nem akar törölni akkor regisztralj ujra, lassuk mit lep.
hát mi a pasimmal nem társkeresőn jöttünk össze,de képzeld el h ő is ezt csinálja és szinte az összesen fent van-twoo,badoo,párom.hu..
azt hiszi nem tudok róla...szólni meg nem merek neki,mert attól félek mi van ha azt mondja nem jelent semmit,hogy fent van,vagy amitől a legjobban félek az az,hogy leüvölti a fejem,hogy kémkedek utána,pedig ez velem szembe bunkóság
elég érdekes mert mi csak 3 hónapja vagyunk együtt,de már gyereket akar tőlem,feleségül venni... szóval én sem tudom mire vélni azt,hogy fent van,de a legfontosabb dolgokat az életben velem akarja....pasik.... :S
én tudod mit mondok? faggasd ki,vagy ha kell szidd le,amiért még fent van,vagy elhagyod és keresel egy olyat,aki tisztel téged
nekem úgy tűnik, ő továbbra is keres, és addig akar megtartani téged amíg nem talál mást.
én is társkeresőn ismerkedtem meg a férjemmel, és mi nagyon hamar töröltük magunkat utána. a férjem az első randink után, én a második után. ez 1 hét alatt történt meg.
tehát a pasidnak lett volna ideje törölni magát, ha ebben a kapcsolatban akarna maradni.
egyébként még a férjem előtti pasimmal volt hasonló eset. összejöttünk és 3 hétig nem törölte magát, viszont aktív tag volt. és egyszer észrevettem hogy visszaállította magát kapcsolatból szinglire.
azonnal szakítottam vele! ez után 2 hónappal ismertem meg a férjemet:)
szerintem dobd a pasit, mert egyértelműek a szándékai!
de csak te dönthetsz!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!