Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Társkeresőn ismerkedtem meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sorsi31 kérdése:

Társkeresőn ismerkedtem meg a pasival én töröltem magam az ő kérésére, ő nem ahogy láttam. Vélemény?

Figyelt kérdés
Igazából nem tudok rajta eligazodni 2,5 hónapja járunk és az ő javaslata volt, hogy nem tisztességes a másikkal szemben ha fent vagyunk, erre ő még mindig regisztrált tag és még vagy kettőn biztos..szar dolog volt szembesülni vele..én úgy gondolom,hogy ne csak azért legyen valaki amíg nincs más és keresgélek össze vissza, hanem ha nem kell valaki akkor álljunk elé és mondjuk azt..szerelemről szerintem egyikőnk részéről sincs szó még, jól elvagyunk, de hát 30-on felül annyira azért nem eszik forrón a kását :) Pasik véleményére különösen kíváncsi lennék..

2013. ápr. 4. 12:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

6-os:

Sajnallak, mert egy pasi ha 3 honap mulva nyomatja az ilyet az azt jelenti, hogy nagyon bizonytalan magaban, nem tudja meg mit akar, es mondja neked ezeket, mert AZT HISZI, hogy ezeket akarod hallani. (egy vicc, de sok pasi tenyleg azt hiszi, hogy azzal lehet egy csajt megfogni az elejen, hogy 10 gyereket akar töle) Egy hülye reagalas arra, hogy a csajok komoly kapcsolatot keresnek.

Es mivel bizonytalan meg mindenben ezert keresgel, hogy biztos jo iranyba megy meg.

Arra vigyazz, hogy ha elkezdi az "Igaz nem csalsz meg? Hol voltal, kivel talalkoztal? Miert kestel 10 percet?" kerdes aradatot, akkor valaki harmadikat talalt is maganak.

kerdezö:

Most csak negativ dolgokrol beszeltünk, de lehetseges, hogy csak annyi a baja, hogy fel. Olyan neki, mint feladni a szingli eletet meg az anonymus vilagban is. Lehet csak ülepedni kell neki. Vagy megvarja, hogy komolyra forduljon minden. Viszont akkor nem töröltette volna veled... Szoval nehez megmondani. Poenbol kerdezd meg egy vacsora közben, hogy "te amugy meg fent vagy? Vagy te is törölted? Mar nem emlekszem".

2013. ápr. 5. 08:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Bizalmatlanság van mögötte. Én mikor összejöttem azzal, aki már régóta tetszett, beállítottam minden ismerkedő oldalon, hogy kapcsolatban vagyok. Ő nem igazán tudja, szeret-e vagy mit is akar tőlem. Hol ezt mondja, hol azt.

Aztán mikor visszahallottam több közös ismerős sráctól, hogy kikezdett velük - amire azt mondta, hogy nem igaz - , akkor letöröltem a "kapcsolatban"-t. Mivel ezt a lányt szeretem, csak ezek után nem bízom benne, nem írtam be, hogy egyedülálló lennék. Erre ő ezt kinyomozta és kiakadt.

Szerintem ha tök egyértelmű, hogy egymással akar lenni két ember, és ezt vállalja, közösek a terveik, akkor mind a ketten egyértelműnek fogják tartani, és a neten is azt fogják közölni, hogy kapcsolatban vannak.

25F

2013. ápr. 6. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!