Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtél már meg társkeresőn?
igen. annyira nemjó. férfiként annyira nemjó nőként viszont könnyű vkit találni.
férfiként:
a profilok egy része kamu másik része csak csak azért van fent h önmagát dicsértesse. van olyan profil ami már 2 éve fent van látni h gyakran bejelentkezik csak azért h elolvassa hányan akarnak összejönni vele. egy része arckép alapján már elitél téged. egy részét meg elhappolja előled azok a pasik akiknek 1 csaj nem elég és mivel már úgyis nagy gyakorlatuk van meg jól is néznek ki simán meg is tehetik. én teljesen leadtam az igényemet. összejöttem egy ogre csajjal. első randi minden simán ment. még meg is dughattam volna csak tudod 1. randi meg első párkapcsolat. mondta is h sokat bulizik meg szeret is és most szeretne egy komolyat.
2. randira már meggondolta magát aztmondta jobb a bulizás meg gyakran váltogatni a párkapcsolatokat.
ez van sorstársam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!