Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkedtél már meg társkeresőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtél már meg társkeresőn?

Figyelt kérdés
És öszejött?
2013. márc. 21. 23:21
1 2
 11/14 zabmester ***** válasza:

Igen, a párommal ott ismerkedtünk meg. Mondjuk én évekig fent voltam úgy, hogy senki szimpatikussal nem találkoztam, kaptam jópár levelet pocakos, kopaszodó ötvenes "aranyifjaktól", illetve falu bikája úriemberektől, néha írtak normálisabbak is, akikkel egy ideig ment a kommunikáció, aztán elpárologtak, gondolom találtak közben csajt, vagy nem tudom. Voltak olyanok, akik a neten még szimpatikusak voltak, de személyes találkozó után kiderült, hogy a. kamugépek, b. nagyképű bunkók.

Na mindegy, végül mégis így ismerkedtem meg a párommal :) De én mindig úgy voltam ezzel a dologgal, hogy sosem tekintettem a társkeresőre úgy, mint valami csodaszerre, ami majd megoldja az életemet, és pikk-pakk találkozom a tökéletessel, egyszerűen csak a lehetőséget láttam benne az ismerkedésre, az összes többi általam ismert módszer mellett.

2013. márc. 22. 11:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen próbáltam.

Nem jött össze.

Azért leírnám a tapasztalataimat. Több társkereső voltam fönt, és sajnos mindegyiken azt tapasztaltam ha ráírsz egy lányra egy normális hangvételű levelet, akkor kb a 90-95 százalékuk arra nem képes hogy írjon legalább egy 1 mondatos választ. Úgyhogy én úgy gondolom társkeresőn szinte lehetetlen normálist párt találni. Tisztelet a kivételnek.

2013. márc. 22. 14:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült,nem is egy eddig,akkor szerencsés vagyok ezek szerint:)
2013. márc. 22. 15:29
 14/14 anonim ***** válasza:

igen ismerkedtem. fél évig voltam fent. ezalatt összejött 3 rövid "kapcsolat" 1, másfél hónap illetve 3 hét. tehát nem komolyak. aztán a 6. hónap május közepén kaptam egy kedves figyelmes üzenetet egy picit fiatalabb pasitól. :) én 24 éves voltam akkor, majdnem 21. mivel vizsgaidőszakom volt, picit várni kellett, addig neten ismerkedtünk. csak június elején tudtunk először randizni, össze is jöttünk. még abban a hónapban megkérte a kezemet. az első évfordulónkkor költöztünk össze, majd fél évvel az után összeházasodtunk. azóta is boldogan. babát tervezve.:)majdnem 3 éve együtt.

27/N

2013. márc. 22. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!