Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » "Nem vagy jó az ágyban! " Az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nem vagy jó az ágyban! " Az exem mondatától nem tudok szabadulni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Amikor az első férfivel az életemben összejöttem 19 éves voltam. Előtte férfivel semmi sem történt soha. Ő 15 évvel volt idősebb és 4 évig együtt is voltunk, 3 évig együtt éltünk. Alapvetően a dolgok jól működtek.

Mikor összejöttünk, rajtam volt súlyfelesleg, viszont ennyi idő alatt edzéssel lazán ledolgoztam. Elég féltékennyé vált ezzel párhuzamosan, és nekem elegem lett. Folyton azt mondta mielőtt végleg vége lett, hogy tuti valakiért hagyom el. Pedig nem így volt.

A mostani páromat 3 hónapja ismerem, a szakítás pedig 5 hónapja volt. A szexre hamarosan sor kerülne a kapcsolatunkban, de egyszerűen visszhangzik a fejemben az exem szava, mikor egy vita közben a fejemhez vágta, hogy amúgy is nem vagyok jó az ágyban, szóval jó lesz valami extra bénát találni.

A mostani nagyon nem tűnik "extra bénának". Nagyon félek. Én a vele töltött kapcsolatban is az érzéseim szerint cselekedtem, szerelmes voltam, azt hittem ilyenkor nincsen olyan, hogy valaki rossz az ágyban. Ha rossz voltam miért nem szólt? Nekem ő volt az első. Teljesen önbizalomhiányos vagyok már ettől és félek lefeküdni a mostani párommal. Mit tegyek? Teljesen összetörtem.

2017. júl. 29. 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy s..gfej volt a volt párod. Ha valakivel valami nem jó, akkor azon dolgozni kell, mondani. Szóval ő egy szót sem szólt.. szerintem csak valamit a fejedhez kellett vágnia, és ez jutott hirtelen eszébe.
2017. júl. 29. 23:24
 2/8 anonim ***** válasza:
34%
Korodbeli hasonló tapasztaltságúval kellet volna kezdeni...
2017. júl. 30. 00:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan, tutira azert mondta, hogy megbantson. En is megkaptam ezt az extöl ( marmint, hogy szar vagyok) Az uj baratomnak teljesen mas a velemenye. 😊

Amugy se aggodj, az elsö par alkalom meg akkor is sokszor nem teljesen zökkenömentes, ha mar van tapasztalatod. Mindenki mast szeret, hogyan tudnad elsöre mit akar a masik? Majd szepen rajössz, es összecsiszolodtok. Menni fog ne felj. Ha nem csak fekszel, mint egy fadarab, akkor minden rendben lesz.

2017. júl. 30. 00:32
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Ha valakit nem szeretsz, nem lesz már jó.

Ezért mondta. Ne törődj vele. Szerelemmentesség beszélt belőle.

2017. júl. 30. 00:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg a sértettség. Ezt kicsinyes bosszúnak hívják, úgy viselkedett, mint egy hisztis gyerek, akitől elvették a nyalókáját.
2017. júl. 30. 05:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Lehet, csak bántani akart.

Az is lehet, tényleg nem voltál jó az ágyban neki. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy mással is így lesz. Minden kapcsolat más, minden kapcsolatban más a szex, más igények. Rám is mondták, nem vagyok jó az ágyban. Végül, megtaláltuk egymást a párommal és mindkettőnk szerint, tökéletesen működik közöttünk, nagyon sok éve már.

Vagy is, ezen kár izgulni.

2017. júl. 30. 07:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak meg akart bántani. Azért egy nőnek a szerepe kicsit más a szex során mint a férfiaknak, rajtuk szerintem nagyobb a teher ilyen téren. Ha nem csak fekszel mint egy bot és-elnézést az alpáriságért- nem csak hagyod, hogy megdugjanak akkor már nincs nagy gond. Egyébként meg azért ne aggódj ezen, mert az új illető akivel összejöttél nem a volt párod, persze meglehet, hogy hasonló igényei vannak az ágyban mint az exednek, de az is, hogy teljesen máshogy szereti. Ezt egy idő után úgy is tapasztalni fogod majd, egy új kapcsolatban szex téren azért kell egy kis idő míg két ember összeszokik és kitapasztalja mi jó a másiknak. Úgy gondolom ebben a helyzetben a kommunikáció a legfontosabb. Nem feltétlenül verbális, hogy most ezt csináljuk vagy azt csináljuk talán az kicsit kiábrándító lenne, de mindenképp az a lényeg, hogy te is és a partnered is közöljétek egymással valamilyen formában ha valami jó, vagy éppen kevésbé. Lényeg a lénye, szerintem ne aggódj ezen az exedet úgy ahogy van felejtsd el, biztos, hogy nem lesz gond :)
2017. júl. 30. 11:03
 8/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Nah, csak savanyú volt neki a szőlő :D
2017. júl. 30. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!