Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nem vagy jó az ágyban! " Az exem mondatától nem tudok szabadulni, mit tegyek?
Amikor az első férfivel az életemben összejöttem 19 éves voltam. Előtte férfivel semmi sem történt soha. Ő 15 évvel volt idősebb és 4 évig együtt is voltunk, 3 évig együtt éltünk. Alapvetően a dolgok jól működtek.
Mikor összejöttünk, rajtam volt súlyfelesleg, viszont ennyi idő alatt edzéssel lazán ledolgoztam. Elég féltékennyé vált ezzel párhuzamosan, és nekem elegem lett. Folyton azt mondta mielőtt végleg vége lett, hogy tuti valakiért hagyom el. Pedig nem így volt.
A mostani páromat 3 hónapja ismerem, a szakítás pedig 5 hónapja volt. A szexre hamarosan sor kerülne a kapcsolatunkban, de egyszerűen visszhangzik a fejemben az exem szava, mikor egy vita közben a fejemhez vágta, hogy amúgy is nem vagyok jó az ágyban, szóval jó lesz valami extra bénát találni.
A mostani nagyon nem tűnik "extra bénának". Nagyon félek. Én a vele töltött kapcsolatban is az érzéseim szerint cselekedtem, szerelmes voltam, azt hittem ilyenkor nincsen olyan, hogy valaki rossz az ágyban. Ha rossz voltam miért nem szólt? Nekem ő volt az első. Teljesen önbizalomhiányos vagyok már ettől és félek lefeküdni a mostani párommal. Mit tegyek? Teljesen összetörtem.
Ugyan, tutira azert mondta, hogy megbantson. En is megkaptam ezt az extöl ( marmint, hogy szar vagyok) Az uj baratomnak teljesen mas a velemenye. 😊
Amugy se aggodj, az elsö par alkalom meg akkor is sokszor nem teljesen zökkenömentes, ha mar van tapasztalatod. Mindenki mast szeret, hogyan tudnad elsöre mit akar a masik? Majd szepen rajössz, es összecsiszolodtok. Menni fog ne felj. Ha nem csak fekszel, mint egy fadarab, akkor minden rendben lesz.
Ha valakit nem szeretsz, nem lesz már jó.
Ezért mondta. Ne törődj vele. Szerelemmentesség beszélt belőle.
Lehet, csak bántani akart.
Az is lehet, tényleg nem voltál jó az ágyban neki. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy mással is így lesz. Minden kapcsolat más, minden kapcsolatban más a szex, más igények. Rám is mondták, nem vagyok jó az ágyban. Végül, megtaláltuk egymást a párommal és mindkettőnk szerint, tökéletesen működik közöttünk, nagyon sok éve már.
Vagy is, ezen kár izgulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!