Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emberek! Valami nem stimmel....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek! Valami nem stimmel. Vagy csak tul kedves?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy en meg kiskoru vagyok, jelenleg 16 eves. Mikor regebben jartam edzesre megismertem ott az egyik oktatot akivel joba lettem. Miutan otthagytam facebookon gyakran ram ir es mindenfele bokokat mond nekem hogy szep vagyok stb..mar 50 eves. Es neha nagyon zavarban erzem magam, persze e probalom tartani a tavolsagot es en nemszoktam ot keresni..de akarhanyszor ramir olyan mintha nyomulna. Konkret dolgot meg nem mondott hogy lehetne koztunk valami, de nemis engednem mivel ez nem normalis az en szereny velemenyem szerint:$. Lehetseges hogy csak kedves es felakar sokszor viditani vagy ne remenykedjek ebben es kezdjem lerazni?:/
2017. aug. 4. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Kerdezd meg h mit akar. Irja le pontosan h mit. Aztan ha durva, szolj szuleidnek, bar mar most szolnek. Aztan kiderul.
2017. aug. 4. 14:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Mar kerdeztem es aztmondta csak erdeklodik hogy minden rendben van e stb... nem volt durva sosem. Pont az, hogy nagyon kedves.
2017. aug. 4. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta, akkor lehet tényleg csak nagyon kedves. De ha zavar téged akkor nem lerázni kell valakit hanem megmondani neki hogy ez neked kellemetlen és hogy soknak érzed. Persze ha nem érti meg akkor az más dolog... de mindenképp beszéld meg vele először.
2017. aug. 4. 15:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Bár egy ideje nem használok FB-t, a letiltás opciót tuti nem tüntették el. Bár utóbbi idöben tönkrement az egész, ez tuti megvan, szal 1-2 kattintás és megszabadultál...
2017. aug. 4. 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyugi minden 50es pasi nézi a 16os csajokat, csaj tudják hogy nem szabad csak nézni, legalábbis akiket ismerek 50 felettieket azok ilyenek :'D, fuu tényleg dejók azok a 16osok, nekem meg simán szabad :$
2017. aug. 4. 18:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne valaszolj neki, ez gaz...az en apam se irogat 16eves csajoknak...
2017. aug. 4. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!